Şimdi Ara

Woofera Uygun Amfi Arıyorum Yardım lütfen... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    evet teyp. istersen yine aynı şekil double teypler var ses kalitesini yüksek verebilen. ancak fiyatları da baya yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.M.K

evet teyp. istersen yine aynı şekil double teypler var ses kalitesini yüksek verebilen. ancak fiyatları da baya yüksek

Ben arabanın orjinalliğinin bozulmamasını istiyorum o bakımdan demiştim :/ Peki böyle bir zararı olur mu sadece sesi daha mı az verir?
  • ahmetas1994 A kullanıcısına yanıt
    ses kalitesi baya bir düşer diğer ana ünitelere nazaran hocam
  • quote:

peki aynı bunun şeklinde ana ünite bulunabilir mi sizin dedikleriniz hangileri mesela örnek verir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetas1994

quote:

peki aynı bunun şeklinde ana ünite bulunabilir mi sizin dedikleriniz hangileri mesela örnek verir misiniz

o kasaya uyygun çerçeve alıp takabilirsiniz. bende 2011 caddy vardı çerçeve aldım normal pioneer teyp taktım iyi ki de takmışım ekstradan bir tane eşya gözü oldu :) he yok multimedya tarzı birşey olsun derseniz yine aynı boyutlarda pioneer teypler de var görüntülü vs.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetas1994

quote:

o kasaya uyygun çerçeve alıp takabilirsiniz. bende 2011 caddy vardı çerçeve aldım normal pioneer teyp taktım iyi ki de takmışım ekstradan bir tane eşya gözü oldu :) he yok multimedya tarzı birşey olsun derseniz yine aynı boyutlarda pioneer teypler de var görüntülü vs.

Ben orjinalinki ile aynı olsun istiyorum farklı birşey takmak istemiyorum aynısının güçlü olanları var mıdır acaba? :)

• quote:

arabaya yakıt koymadan zıplaya zıplaya gezcem diyosun yani? :D hayırlı olsun şimdiden istediğin zaman mesaj atabilirsin :)

sagolasınn :)
  • ahmetas1994 A kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadariyla oem cihazlar var arastirmak lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bildigim kadariyla oem cihazlar var arastirmak lazim

Anladım hocam teşekkür ederim cevaplar için :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.