Şimdi Ara

word 2010 bütün belgeleri tek sayfada toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- iki farklı word belgem var , yani word sayfam var.
    2-ikisinin de biçimlendirme özellikleri (yani kenar boşlukları, yazı büyüklükleri fontları ve hatta sayfanın arkaplan rengi dahi farklı)
    3-bu iki belgeyi tek sayfada, orjinal sayfaların biçimlendirme özellikleri bozulmadan toplamak istiyorum

denediğim şeyler:

1-ekleden -nesne ekleme ve sayfayı seçerek ekleme (sonuç: sayfayı ekliyor ama tek sayfaya sığan orjinal belge burada yeni biçimlendirme özellikleri kazanıyor ve sığmıyor, arka plan rengi kayboluyor)
    2-sayfaları elle tek tek kopyalayıp her sayfaya ayrıca biçim vermek istedim o da olmadı. 1 . sayfaya sarı arka plan rengini atadığımda diğer sayfalar da sarı oluyor.

teşekkürler:

melikozer@gmail.com

• bunu ben de cok merak ediyorum, ama wordde sayfa birleştirme kesinlikle yok
    cok arastırdım daha önce de.
    En iyi ihtimal PDF çevirip ikisini tek dosya haline getirebilirsin
  • Hangi sürümü kullanıyorsunuz bilmiyorum ama Word 2003 de ekle menüsünde dosya seçeneği var. (Diğer sürümlerde de vardır sanırım)
    Onu denediniz mi ?
  • Kutools for Word indirin 45 gün deneme sürümü. Merge kısmından birleştiriyor.

https://www.extendoffice.com/documents/word/969-word-merge-multiple-documents.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halisakal -- 29 Nisan 2016; 19:33:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.