Bildirim
Word Belgesinde şifre
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşım
dosyayı açıyorsan eğer araçlardan belge koruya gir kendin şifre ver yada araçlardan seçeneklere gir güvenlik bölümünde kendin şifre ver oradada belgeyi koruyu göreceksin dene bakalım -
denedim olmuyor. Önceden konulmuş olan şifreyi istiyor. -
Gerçi bir yol buldum. Dosyayı html olarak kaydedip İnternet Explorerla açıyorum. O zaman metni seçip kopylamak mümkün oluyor ancak metin düzeni değişiyor. -
okadar da tembel olma adam ugrasmıs yapmıs sıfre koyacak tabı sende bı zahmet metın duzenı ıle ugras -
http://www.program.arsivi.com/secim.asp?s=2&pt=0&kategori=a6
burdaki programlara bir gözat işine yarayanlar vardır umarım. -
belgeyi açtıktan sonra yazıları tutup ctrl+c ye bastıktan sonra kopyalayıp baska bir word belgesine yapıştıramıyor musun? (su anda bende office yuklu degil o yuzden sen niye denemedin filan demeyin :-) -
bilimum arama motorunda 'word şifre çözücü' die arattır bi ton program bulacaksın.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- a disk read error occurred
- kargo info
- logitech garanti sorgulama
- sembollerle kalp yapma
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- mavi ekran hatası
- telefon neden ısınır
- 0xc00007b hatası
- bağlantı sıfırlandı hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X