nie uzatıonuzki sayfa düüzeni sonra yönlendirme ve yatay bu kadar
dediğin gibi yaparsak hepsi yatay oluyor biz 1 sayfasını yatay yapmak istiyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: 1905ARMADA
quote:
Orijinalden alıntı: Celil BABAKAYA
dediğin gibi yaparsak hepsi yatay oluyor biz 1 sayfasını yatay yapmak istiyoruz.
sende bir sayfa aç
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 1905ARMADA
quote:
sende bir sayfa aç
quote:
Orijinalden alıntı: STuSS
dikey sayfanızdan sonra sayfa düzeninden-->kesme seçeneğinden-->sonraki sayfa komutunu tıklayın. ardından yönlendirme-->yatay seçeneğini tıklayın. daha sonra yatay sayfadan sonra yine sayfa düzeni-->kesme-->sonraki sayfa sonra da yönlendirme-->dikey seçeneğini tıklayın. kaldıgınız yerden devam edin...
2003 kullanıyorum... Nette bunu buldum bi dener misiniz?
Aradan neredeyse 5 sene geçmiş. İşimi gördü . Teşekkür ederim
quote:
dikey sayfanızdan sonra sayfa düzeninden-->kesme seçeneğinden-->sonraki sayfa komutunu tıklayın. ardından yönlendirme-->yatay seçeneğini tıklayın. daha sonra yatay sayfadan sonra yine sayfa düzeni-->kesme-->sonraki sayfa sonra da yönlendirme-->dikey seçeneğini tıklayın. kaldıgınız yerden devam edin...
saol saol...
quote:
Orijinalden alıntı: karatasb
quote:
saol saol...
Alıntıları Göster
sayfa numaralandırmada sorun oluyor yaw onu nasıl halledeceğiz bende birden fazle yatay sayfa kullanıyorumda
quote:
Orijinalden alıntı: m.alik42
sayfa numaralandırmada sorun oluyor yaw onu nasıl halledeceğiz bende birden fazle yatay sayfa kullanıyorumda
Ekle-->Sayfa Numarası-->Sayfa Numaralarını Biçimlendir-->Sayfa Numaralandırma (iki seçenek var: Önceki bölümden devam et ve Başlangıç) Önceki bölümden devam et derseniz sayfa numarasını son rakamdan devam ettirirken, başlangıç seçeneğini işaretlerseniz her bölüm için birden (1) ya da sizin belirlediğiniz rakamdan başlatır numaralandırmayı.
Umarım cevap olmuştur sorunuza...
quote:
Orijinalden alıntı: icoud
quote:
Ekle-->Sayfa Numarası-->Sayfa Numaralarını Biçimlendir-->Sayfa Numaralandırma (iki seçenek var: Önceki bölümden devam et ve Başlangıç) Önceki bölümden devam et derseniz sayfa numarasını son rakamdan devam ettirirken, başlangıç seçeneğini işaretlerseniz her bölüm için birden (1) ya da sizin belirlediğiniz rakamdan başlatır numaralandırmayı.
Umarım cevap olmuştur sorunuza...
Alıntıları Göster
@icoud
teşekkürler.
quote:
@icoud
teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: icoud
quote:
@icoud
teşekkürler.
Alıntıları Göster
Ben de bir devlet kurumunda çalışıyorum ve bu bilgi sayesinde müdürümün gözüne girdim, sağolun :)
quote:
Orijinalden alıntı: jukiyim
Ben de bir devlet kurumunda çalışıyorum ve bu bilgi sayesinde müdürümün gözüne girdim, sağolun :)
Alıntıları Göster
evet arkadaşlar bende denedim office 2010 da işe yarıyor teşekkürler paylaşım için..
quote:
Orijinalden alıntı: ayhan89
evet arkadaşlar bende denedim office 2010 da işe yarıyor teşekkürler paylaşım için..
Alıntıları Göster
Teşekkürler çok işime yaradı... Yıllardır kullanıyorum, bilmiyordum. Bu Office ne zengin bir deniz...
quote:
Orijinalden alıntı: sahinsah52
Teşekkürler çok işime yaradı... Yıllardır kullanıyorum, bilmiyordum. Bu Office ne zengin bir deniz...
Alıntıları Göster
çok saol hocam
quote:
Orijinalden alıntı: RitueL
çok saol hocam
Alıntıları Göster
149 bin kişi bakmış konuya o maşallah cevap atanlar yalnız 33 :DD
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLead
149 bin kişi bakmış konuya o maşallah cevap atanlar yalnız 33 :DD
Alıntıları Göster
Eyvallah çok makbule geçti.
Word tek sayfayı yatay yapmak için belirtilenleri yaptım ancak her seferinde dokümanın başına atıyor. Ara sayfaya yatay tek sayfayı koymayı yapamadım. Yardımcı olabilirmisiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: soiscimen
Word tek sayfayı yatay yapmak için belirtilenleri yaptım ancak her seferinde dokümanın başına atıyor. Ara sayfaya yatay tek sayfayı koymayı yapamadım. Yardımcı olabilirmisiniz.
benimde işimi gördü, aslında çok daha basit bir yol yapmaları gerekir bunun için. teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: sh0t
benimde işimi gördü, aslında çok daha basit bir yol yapmaları gerekir bunun için. teşekkürler.
Alıntıları Göster
Wordun eksikleri çok zaten, halen bazı komutları bulamıyorum her istediğimi yapamıyorum Zaten wordun bir kaç özeliği excelde olsaymış Worde gerek olmayacakmış zaten
quote:
Orijinalden alıntı: TiSKE
Wordun eksikleri çok zaten, halen bazı komutları bulamıyorum her istediğimi yapamıyorum Zaten wordun bir kaç özeliği excelde olsaymış Worde gerek olmayacakmış zaten
Alıntıları Göster
BENİM sorunum biraz daha karışık BELGE Basıyoruz biz halk eğitim merkezi olarak Hazır şablonda bazı hatalar oluyor sistemde (nokta, yanlış yerden ayırma, Türkçe karakterlerde sorun vb.) Dolayısıyla ben bu belgeyi pdf den Word a çeviriyorum Word da gerekli düzenlemeleri yapıyorum Çıktı almak için yazıcıya basıyorum Belge yan basılmalı ama herşeyi denememe rağmen belge dikey basılıyor Yazıcı ayarlarından da denedim, yine Dikey basılıyor Sayfa yapısı ikonu pasif durumda Wordda Bir yardımcı olursanız çok memnun olacağım MEHMET TOKSOY 0537 374 52 84
smileplease03S
kullanıcısına yanıt
.
Hocam ekran görüntülerini alabilirseniz eğer daha fazla bilgi verebilirim bu konu hakkında.
Çıktı alırken .pdf olarak mı yoksa word den mi baskısını yapıyorsunuz?