Şimdi Ara

Word'e kod kopyalamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yazdigim program kodunu (C++ dilinde) word'e yapistirmam lazim ama direk kodu tarayip kopyala yapistir yapinca tum kod siyah renkte oluyor. Tek tek kodun rengini degistirmek ise cok zaman alacak gibi. Bu yuzden kodu renkli bir sekilde word'e alabilecegim bir yontem bilen var mi?

notepad++ ile oluyor diye duydum ama yapamadim ben, nasil oluyor anlamadim.

cok tesekkurler simdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: blueskyyy

guncelleme ...

Alıntıları Göster
    Notepad++'da kodu yazın, programlama dilini seçin, menüde eklentiler>nppexport>export to rtf'ye tıklayın ve rtf olarak kaydettiğiniz dosyayı word'e atın. Sonrasında bu dosyadan devam edebilir ya da içeriği bir doc/docx dosyasına kopyalayabilirsiniz.

Edit: ya da daha basiti, eklentiler>nppexport>Copy rtf to clipboard'a tıklayın ve doğrudan word dosyanızın içine yapıştırın.
  • guncellemeee
  • guncelleme ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueskyyy -- 9 Haziran 2014; 22:25:19 >
  • Notepad++'da kodu yazın, programlama dilini seçin, menüde eklentiler>nppexport>export to rtf'ye tıklayın ve rtf olarak kaydettiğiniz dosyayı word'e atın. Sonrasında bu dosyadan devam edebilir ya da içeriği bir doc/docx dosyasına kopyalayabilirsiniz.

Edit: ya da daha basiti, eklentiler>nppexport>Copy rtf to clipboard'a tıklayın ve doğrudan word dosyanızın içine yapıştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _memet -- 9 Haziran 2014; 23:52:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _memet

Notepad++'da kodu yazın, programlama dilini seçin, menüde eklentiler>nppexport>export to rtf'ye tıklayın ve rtf olarak kaydettiğiniz dosyayı word'e atın. Sonrasında bu dosyadan devam edebilir ya da içeriği bir doc/docx dosyasına kopyalayabilirsiniz.

edit'te dediginizi denedim, oldu, tesekkur ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad'e Pdf Atmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.