Şimdi Ara

Word ile Numaralandırma Proje için acil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tezsiz Bitirme Projemi tamamlamak üzereyim
    Son düzenlemeleri yapıyorum ama bir şeyin altında kalkamadım?

Şimdi 75 sayfalık tezin ilk 9 sayfalık bölümünde (içindekiler, tablolar, şekiller listeleri, özet kısımlarından oluşuyor ) romen rakamları ile sayfa numaralandırması yapmam gerekiyor ve bu Romen rakamlarını sayfanın altına yazmam gerekiyor
    Daha sonraki Giriş bölümünden sonra se 1.2.3. olarak numaralandırılmalı ve bunu da sayfaınn üst kısmına yapmam gerekiyor hepsi alt kısımda olsa kesme ile yaptım.Biri alt bilgide biri üst bilgide olacak o nasıl oalcak işte?

Aslında bunları birleştirme nedenim içindekileri oluşturmak el ile hazırladığımda mesela
    Önsöz..............................1
    gibi yaptığımda sayfa rakamı normalde sağa dayalı olmasına rağmen baskı ön izlemede sapıtıp yamuk yumuk yerlere geliyorlar ve alt alta karmaşık görünüyorlar tab ile yapmaya çalıştım olmadı
    bu yüzden birleştirip word ile içindekiler yapmalıyım ama o zamanda numaralandırma olmuyor.
    nasıl olacak bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkinkose -- 7 Haziran 2010; 13:20:49 >

• romen rakamıyla numaralandırmak istediğin sayfaları ayrı bir word dosyasına atıp numaralandır istersen çıktılarınıda ayrı alır sonra birleştirirsin.Ben öyle yapmıştım.Şu içindekiler kısmına gelince nasıl oluşturuluyor bilmiyorum ben el ile nokta koyarak ayarlama yapmıstım biraz kayık olmuslardı ama idare etti artık

önsöz..................1
    teşekkür..............2

kolay gelsin...
  • sağol içindekileri bende senin yaptığın gibi yaptım çookk kayık çıkıyor
    ben Office 2007 kullanıyorum ve orada otomatik içindekiler kısmında el ile oluşturma varmış içindekileri senin için oluşturuyor el ile yazılacak şekilde noktaları diziyor
    ip gibi düz sıraya dizdi numaraları.
    böyle yazacağım oldu çünkü.
    İçindekileri hallettiğim için ayrı ayrı yaptıklarımı çıktı olarak alacağım ve PDF olarak birleştireceğim. Teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.