Şimdi Ara

word işlemciyi %100 de neden çalıştırır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarda wordu açıp çalışırken isterse sayfa bomboş olsun işlemci anında %100 kapasite ile çalışıyor ve hemen fan devreye giriyor. sonra word sayfasını simge durumuna küçültünce anında işlemci kullanımı %2-3 e iniyor ve sayfayı açınca tekrar %100e fırlıyor.
    daha kastırıcı programları çalıştırdığımda bile bu kadar yüksek çalışmıyo işlemci.
    acaba bu bir hata mı?

• Wordün İlk açılışındamı yapıyor yoksa wordü kullanırken mi ?
  • bu word ile birlikte diğer office programlarınıda kurmuşmuydun makinaya
    eğer kurulu ise o pakete ait diğer programlarda aynı sorunu yaratıyormu ???
  • wordu açtığım zaman başlıyo kullanırken de devam ediyor işlemci sürekli %100 de

hocam tüm offie programları kurulu ancak onlarda olmuyor. bir excel sayfası açtım bi şeyler yaptım ama işlemci kullanımı normaldi yani %3-5 falan de sadece word de yapıyo bunu.
    wordde bomboş bi sayfa bile açsam fırlıyo ibre

acaba virüsle alakalı olabilir mi gerçi tarattırdım bi şey yoktu.
  • peki kaldırıp tekrar kursan olmazmı
    bu yazılım hatası gibi bir durum sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ado1973

peki kaldırıp tekrar kursan olmazmı
    bu yazılım hatası gibi bir durum sanırım

olabilir hocam, belgelere bi şey olmaz inşallah?
  • yaw ne biliim dostum
    işlemcinin o haliyle yedekleyemiyormusun belgeleri
    neticede yazı karateri olduğu için çok zorlamaz diye düşünüyorum ama tabiiki yinede son karar senin
    ayrıca yazmış olduğun belgeler başka bir klasörde saklanmıyormu
    wordu kaldırınca yazılanlara bir şey olacağını sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yaw ne biliim dostum
    işlemcinin o haliyle yedekleyemiyormusun belgeleri
    neticede yazı karateri olduğu için çok zorlamaz diye düşünüyorum ama tabiiki yinede son karar senin
    ayrıca yazmış olduğun belgeler başka bir klasörde saklanmıyormu
    wordu kaldırınca yazılanlara bir şey olacağını sanmıyorum

ok denicem şimdi hocam.
    sağol yardımın için.
  • word çalıştırdığınızda görev yöneticisinden işlemler kısmında cpu'yu yüzde yüz kullanan uygulama ismine baktınız mı WINWORD.exe işlemciyi %100 kullanıyomu yoksa o sırada başka bir uygulama mı aktif oluyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

word çalıştırdığınızda görev yöneticisinden işlemler kısmında cpu'yu yüzde yüz kullanan uygulama ismine baktınız mı WINWORD.exe işlemciyi %100 kullanıyomu yoksa o sırada başka bir uygulama mı aktif oluyor..

hocam sadece WINWORD.exe cpu nun %99-98 ini kullanıyor. diğerleri normal.

ado1973ün dediği gibi baştan kaldırıp yüklüyeceğim office programını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbaha -- 5 Eylül 2005, 4:02:56 >
  • pekala umarım bu şekilde sorunun çözülebilir...

saygılar...
  • sevgili dostum eğer programı yeniden yüklemediysen şöyle bir öneride bulunmak istedim..görev yöneticisinde WINWORD.exe üzerine sağ tıklayıp öncelik ata ordan da düşük seçeneğini seçmeyi deneyebilirsin...belki olabilir..

saygılar...
  • evet kurulu programı kaldırmaktan daha mantıklı bir yöntem
  • quote:

evet kurulu programı kaldırmaktan daha mantıklı bir yöntem

işe yararsa öyle ama olmazsa dediğin gibi tekrar yüklemekten başka çare yok...
  • hocam ikinizin dediğini de yaptım officei kaldırmadan yeniden yükledim (acaba kaldırıp mı yükleseydim)

düşük seçeneğinde de çalıştırdım ama işe yaramıyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: hakanbaha

hocam ikinizin dediğini de yaptım officei kaldırmadan yeniden yükledim (acaba kaldırıp mı yükleseydim)

düşük seçeneğinde de çalıştırdım ama işe yaramıyor?

peki word çalışırken gerçektende performans anlamında işlemciyi hapsediyomu yani başka uygulamalar çalıştırmaya çalıştığında makine çok ağırlaşıyomu görev yöneticisinde belki bir hata vardır değerler gerçeği yansıtıyomu %100 olunca kolay kolay cevap vermemesi lazım sistemin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cscageonly -- 5 Eylül 2005, 4:53:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

[
    peki word çalışırken gerçektende performans anlamında işlemciyi hapsediyomu yani başka uygulamalar çalıştırmaya çalıştığında makine çok ağırlaşıyomu görev yöneticisinde belki bir hata vardır değerler gerçeği yansıtıyomu %100 olunca kolay kolay cevap vermemesi lazım sistemin..

ya aslında o durumdayken başka programları rahat kullanıyorum. çok garip
    ama sadece görev çubuğu hatası falan olmaması lazım çünkü cpu kullanımı %100 gösterince fan da devreye giriyo ve fandan sıcak hava geliyor yani işlemci ısınıyor.
  • iyide dostum yanlış anlama ama kaldırmadan yüklemenin ne anlamı var ki
    sana sorun yaratn wordu kaldırıp makinadan tamamen silip yerine yeniden word kurman gerekiyordu
  • abi slip de yükledim ama yine işe yaramadı ya.
  • office 2003 mü kullanıyorsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.