Şimdi Ara

Word OF Warcraft ücretsiz olma ihtimali yüzde kaç? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valve şapka satmayı bırakırsa wowda ücretsiz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaelJoKiR

? kaç

yas kac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: welmour

Hic ve bence kesinlikle olmasın da. Oyundaki oyuncu profilinin bu kadar kaliteli olmasının sebebi paralı olması. Bedava oyunlardaki rezaleti görüyoruz. Ayrıca Blizzard hala deli gibi para kazanıyor oyuncularından. Free2Play kadar gereksiz bir tür yok.

F2P türü hakkında dedikleriniz katılıyorum. Bu tarz oyunlarda "FREE" demesine rağmen parayı basan oyunun kralı oluyor yani aşırı gereksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

quote:

bu kadar kaliteli olmasının sebebi paralı olması.

Kalite mi? Bırakın şu kalite işini allah aşkına. Bende şunu söylüyorum en baba kaliteli oyuncu lotro da vardır oyun da ücretsizdir .

oynanışı herkese uygun değil , köpekler gibi lotr fanıyım ama oyununa ısınamadım ne yazık ki , halbuki çok istedim oynamayı

Oyuncu kalitesinin oyunun paralı olup olmaması ile alakası yoktur onu söylemeye çalışıyorum.

Bende oynuyorum lotro oyuncu kalitesi gerçekten yüksek ama çoğu trollde bizim türklerden çikiyor oyunda :)

• wow ücretsiz olmaz ha oldu diyelim bırakırım ben
  • Üstüne para verseler yine de başlamam. Ben Chris Metzen'in de, hala oyunu bırakmamış olan wow camiasının da, pandaların da taaaa...

Neyse tamam sakinim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kalite mi? Bırakın şu kalite işini allah aşkına. Bende şunu söylüyorum en baba kaliteli oyuncu lotro da vardır oyun da ücretsizdir .

oynanışı herkese uygun değil , köpekler gibi lotr fanıyım ama oyununa ısınamadım ne yazık ki , halbuki çok istedim oynamayı

Oyuncu kalitesinin oyunun paralı olup olmaması ile alakası yoktur onu söylemeye çalışıyorum.

arkadaş oyuncu kitlesi açısından kaliteli demek istemiş olabilir.
    aga 5k plsçilerin ve metin2ci liselilerin olmaması güzel bişey

Daha 2 hafta önce tekrar başladım paketleri baştan aldım beleş olursa cingar çıkarırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Orijinalden alıntı: İstiyorsanGitSev

quote:

quote:

quote:

+1 çok büyük heveslerle indirmiştim.Oynamıyorum ama silmeyede kıyamıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Smrknt

hayır arkadaş doğru soyluyor paralı olması kalıtelı yapıyor şuankı ucretsız oyunları goruyoruz önüne gelen ındırmıs oynuyor tabiri caizse amele dolu en azından o tip amelelerin sayısı cok az belkı hıc denebılıcek kadar az cunku o tarz ınsanlar zaten genelde bedava oyunlardan ucretlı oyunlara geçmeyı mantıksız buluyorlar.

bknz:League of Legends Türkiye serverının açılması

Bence avatarı Vagineer yap

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı :Jason Becker
    Bence avatarı Vagineer yap

olmuşmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeEhrmantraut -- 15 Ekim 2012; 17:58:36 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.