Şimdi Ara

Word OF Warcraft ücretsiz olma ihtimali yüzde kaç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 0.1

çünkü word of warcraft diye bir oyun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crestfallen. -- 14 Ekim 2012; 22:51:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baVre

0.1

• quote:

Orijinalden alıntı: Crestfallen.

0.1

Hic ve bence kesinlikle olmasın da. Oyundaki oyuncu profilinin bu kadar kaliteli olmasının sebebi paralı olması. Bedava oyunlardaki rezaleti görüyoruz. Ayrıca Blizzard hala deli gibi para kazanıyor oyuncularından. Free2Play kadar gereksiz bir tür yok.
  • quote:

0.1

• quote:

Orijinalden alıntı: Crestfallen.

0.1

o oyunun parasız olma ihtimali çok çok düşük.zaten milyonlarca oyuncusu var ve bu oyuncular bu haliylede oyuna çok bağlılar.neden bunları sonuna kadar sömürebilceklerken böyle bişey yapsınlar?
  • quote:

0.1

• quote:

Orijinalden alıntı: welmour

bu kadar kaliteli olmasının sebebi paralı olması.

Kalite mi? Bırakın şu kalite işini allah aşkına. Bende şunu söylüyorum en baba kaliteli oyuncu lotro da vardır oyun da ücretsizdir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow Targaryen

quote:

Kalite mi? Bırakın şu kalite işini allah aşkına. Bende şunu söylüyorum en baba kaliteli oyuncu lotro da vardır oyun da ücretsizdir .

oynanışı herkese uygun değil , köpekler gibi lotr fanıyım ama oyununa ısınamadım ne yazık ki , halbuki çok istedim oynamayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

o oyunun parasız olma ihtimali çok çok düşük.zaten milyonlarca oyuncusu var ve bu oyuncular bu haliylede oyuna çok bağlılar.neden bunları sonuna kadar sömürebilceklerken böyle bişey yapsınlar?

Sömürme demeyelim ona, knight gibi lanet oyun ve benzerleri sömürüyor oyuncuları, wow aldıgı paranın hakkını veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

quote:

oynanışı herkese uygun değil , köpekler gibi lotr fanıyım ama oyununa ısınamadım ne yazık ki , halbuki çok istedim oynamayı

Oyuncu kalitesinin oyunun paralı olup olmaması ile alakası yoktur onu söylemeye çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

quote:

Alıntıları Göster
    hayır arkadaş doğru soyluyor paralı olması kalıtelı yapıyor şuankı ucretsız oyunları goruyoruz önüne gelen ındırmıs oynuyor tabiri caizse amele dolu en azından o tip amelelerin sayısı cok az belkı hıc denebılıcek kadar az cunku o tarz ınsanlar zaten genelde bedava oyunlardan ucretlı oyunlara geçmeyı mantıksız buluyorlar.

• quote:

quote:

quote:

+1 çok büyük heveslerle indirmiştim.Oynamıyorum ama silmeyede kıyamıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Smrknt

hayır arkadaş doğru soyluyor paralı olması kalıtelı yapıyor şuankı ucretsız oyunları goruyoruz önüne gelen ındırmıs oynuyor tabiri caizse amele dolu en azından o tip amelelerin sayısı cok az belkı hıc denebılıcek kadar az cunku o tarz ınsanlar zaten genelde bedava oyunlardan ucretlı oyunlara geçmeyı mantıksız buluyorlar.

bknz:League of Legends Türkiye serverının açılması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeEhrmantraut -- 14 Ekim 2012; 23:05:05 >

• Bedava olursa ilkokullular basar oyunu metin2 knight gibi
  • quote:

quote:

Lotro da paralı piyasaya çıktı kitlesi oradan kaynaklanıyor onun. Ama genele bakarsak rezalet kitlesi olan F2P ler ile kaliteli kitlesi olan F2P leri oranladığın zaman 100 de 1 falandır yani. Paralı olması herkesin oynamasını engelliyor özellikle Türkiye'de. Ha bir oyunda ne kadar az Türk oyuncu varsa oyuncu kitlesinin o kadar kaliteli olduğunu da düşünüyorum o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PENDRAG0N

Bedava olursa ilkokullular basar oyunu metin2 knight gibi
    felix ışık hızını geçerse bir gün wowda bedava olur.
  • oyuncu sayısında azalma olursa ücretsiz olabilir ya da fiyatını düşürebilirler ama imkanı yok tabii.
  • s*ksen olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metamfetamin Elması

oyuncu sayısında azalma olursa ücretsiz olabilir ya da fiyatını düşürebilirler ama imkanı yok tabii.
    WoW oynayan herkes oyunun özelliklerini, bosslarını, setlerini ve oyuncular arası iletişim jargonunu vs. bilir. Değil mi?
    Fakat F2P oyunların kaderi şudur ki: "Bi bakalım yav nasılmış?" deyip de giren oyuncular, toplam oyuncu kitlesinin %25'ini oluşturur en az, ki bu da çok büyük bir orandır.
    Bu oyuncular oyunda keşif amaçlı takılır. Alışılagelmedik hareketler ve alışkanlıklar sergileyebilir. Oyunun sosyal atmosferi bir anda değişir.
    Ayrıca "banlanmak" kavramı artık HİÇBİR ŞEY ifade etmez. Bedava hesap açabildiğin bir oyunda kurallardan ne kadar korkarsın? Ya da bir nickname ile trollük yapıp, başka bir karakter açıp adam gibi davranabilirsin o zaman neden trollük yapıp namını kirletmekten korkasın ki?

Oyunun kalitesini düşürmesi bir yana dursun, zaten paralıyken bile 1 milyon oynayıcısı olan WoW gibi bir oyunu Blizzard neden parasız yapsın ki?
    Dünyanın en çok kazanan oyun şirketi değil mi zaten, yanlış bilmiyorsam?

Ha oyuncu kalitesine gelirsek, o mevzudaki yorumum da tartışmasız Ultima Online'dır, parantez içinde...

• quote:

Orijinalden alıntı: İstiyorsanGitSev

quote:

quote:

quote:

+1 çok büyük heveslerle indirmiştim.Oynamıyorum ama silmeyede kıyamıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Smrknt

bknz:League of Legends Türkiye serverının açılması

Bence avatarı Vagineer yap

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.