Şimdi Ara

Wordpress de yazılan yazıları anasayfaya gelmesini istemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Wordpress'de bir sayfa oluşturdum X adında, yeni yazı ekleyeceğim zaman o yazının anasaya da değil de, X sayfası içerisinde görünmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Bide başlangıç diye bi buton var onu nasıl anasayfa yapabılırım yanı ısmını degıstırebılırm?

Wordpress de yazılan yazıları anasayfaya gelmesini istemiyorum.

• Category excluder eklentisini kur, gozukmesini istemedigin konulari ayarlar kismndan sec.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poedit programını kur bilgisayarına, sonra wp-includes/language klasöründen tr-TR.mo ve tr-TR.po dosyalarını indir. tr-TR.po dosyasını poedit programı ile aç, Ctrl+F ilebaşlangıç yazısını bulup, Anasayfa olarak değiştir ve kaydet. tr-TR.mo ve tr-TR.po dostalarını tekrar aldığın klasöre gönder. Eğer teman menü destekliyorsa özel menü oluşturman daha iyi olur. Anasayfada blog yazılarını değil de sabit bir sayfayı göstermek istiyorsan da admin panelinden ayarlara git ve okuma ayarlarından ön sayfa seçeneğini sabit olarak belirle ve anasayfada hangi sayfanın görünmesini istiyorsan o sayfayı seç kaydet bu kadar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qarachai -- 7 Ağustos 2012; 15:49:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.