Şimdi Ara

Wordpress Hosting Taşıma İlginç Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce ücretsiz hosting' de olan wordpress siteme hazır almış olduğum temayı ekledikten sonra, üzerinde oynamalar falan yaptım ve wordpress bilenler biliyordur diye Varsayıyorum, sağdaki admin panelinde sayfalar diye bir bölüm var ordaki sadece 1 sayfada sitenin tüm içeriği, visual composer ile farklı kısımlar oluşturmuştum. Ücretli hostinge geçmeye karar verdim, bilindiği üzere hostingden dosyaların yedeğini komple aldım, daha sonra yeni hosting' e mysql bilgilerini de açtım. Sonra yeni hostinge dosyaları aktardım ve config.php dosyasındaki kullanıcı adı bilgilerini değiştirdim ve işlemi bitirdim. Ancak sitenin anasayfasına girdiğim zaman, wordpress kurulum sayfası açılıyor, hadi neyse kuruyorum ama tema dosyası var diğer eklentiler ws hiç biri kurulu gelmiyor, bir çok foruma baktım kimsede böyle bir sorun görmedim. Sizce nedeni ne olabilir, gerçekten çok önemli, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdi eski domaindeki kurulu olan hostinge geçicem mecburen ordan bir kere daha yedekleri alıp tekrar atmayı deneyeceğim umarım olur, denemediğim yol kalmadı çünkü.

• Yukarı
  • ilginç ama şunları deneyin ,
    -Worpress i yeni alana kurun siteyi ziyaret edin , hello world ekrana gelmeli , kurulum sayfası değil .
    - Bir önceki hostingten aldığınız yedekleri ftp ile yeni alana atınız .
    - ardından yedek db i Myphp ile yeni oluşturduğunuz db dosyası içerisine aktarın
    -Wordpress içerisindeki config dosyasını yeni yüklediğiniz db ile iletişime geçebilmesi için db adı ve kullanıcı adı , şifresini girin ( yeni oluşturduğunuz db e ait )

Sorunsuz çalışmalı .
  • Hocam teşekkür ederim cevabınız için,

Wordpress' i defalarca kurup siteyi ziyaret ettim ve ilk başta kurulum sayfası geliyor,
    Daha önceki hosting' den aldığım yedekleri yeni hosting' e de defalarca farklı yani olabilecek şekilde yükledim, yine sonuç hüsran, kurulum sayfası açılıyor,
    Config' deki bilgileri değiştirip de denedim yine olmadı,
    Sadece tek sayfa var zaten orda da portfolio diye bi kısım var, orada bir sürü resim var ve hepsinin ayrı ayrı kategori ve ismi var. Onları teker teker açmak zahmetli bir olduğu için yeniden kurmak istemedim açıkçası,
    Visual composer ile düzenlemiştim sayfayı, ekstradan sadece portfolyo var, onun dışında birşey yok,
    Yabancı forumlarda veya diğer forumlarda da bununla ilgili kimse konu açmamış işin kötüsü.
  • Çok ilginç bence , bende bu hafta yedekten geri döndüm sorunsuz çalıştı .
  • Sorunu hallettim hocam biraz uğraşsamda, eski hostta kurulu haldeyken sağdaki dışa aktardan xml olarak dışarı aktar yaptım, daha sonra yeni hostinge tekrar kurulum yaptım. sadece fotoğrafları tekrar yüklemek zorunda kaldım. Sabahtan beri kötü olan birşey var oda contact 7 diye bir iletişim formu var, oradan mail göndermek için. Ancak smtp sunucu ayalarını vs hepsini yaptım, bir kaç eklenti ile birleşiyormuş onuda denedim olmadı. Smtp ayarları çok basit halbuki.

edit: sonunda bulduğum wp eays smtp eklentisi ile olayı çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric _Theodore_Cartman -- 15 Ağustos 2015; 17:46:58 >
  • çözüldüğüne sevindim . başkasınında başına gelirse cevabınız işlerine yarayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wordpress'e en uygun hosting?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler, evet olur. Hiç bir forumda yoktu bununla ilgili bilgi.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.