Şimdi Ara

Wordpress Otomatik Yedekleme Eklentileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wordpress emekçilerinin en büyük korkusu, gösterdiği emeklerinin bir sunucu hatası veya güvenlik eksikliği nedeniyle saniyesinde kaybolmasıdır. Gün geçtikçe benzer siteler arttığı için, rekabeti düşürmek amacıyla, özellikte bireysel olarak sitesini yöneten başarılı kullanıcıların sitelerine saldırılar oluyor.Bu nedenden dolayı sizlerin işine yarayabilecek iki adet Wordpress Otomatik Yedekleme eklentisini tanıtıcağım.

1) Wordpress Backup to Dropbox

Bu eklentinin saldırılara bir faydası yok fakat sizin belirlediğiniz zaman dilimleri içerisinde Wordpress sitenizin yedeğiniz DropBox hesabınıza kaydediyor. Wordpress Backup to Dropbox eklentisi yedekleri Dropbox'a attığı ve sizin sunucunuzun hafızasını doldurmadığı için bana göre en iyi Wordpress Otomatik Yedekleme Eklentisi.

Wordpress Backup to Dropbox Eklenti Sayfası

2) XCloner

Bu eklentinin en büyük özelliği sadece Wordpressin değil sizin seçtiğiniz tüm klasör dosyalarını sıkıştırılmış halde sizin sunucunuz da yedeklemesi ve yüklemesi.

XCloner 'ın tek dezavantaji, sunucu hafızasını yedekleme aralığına bağlı olarak doldurması.

Xcloner Eklenti Sayfası

Eklentilerle alakalı olarak benim görüş ve tarafım kesinlikle Wordpress Backup to Dropbox eklentisinden yanadır.Hem sunucu hafızasını etkilemez, hemde büyük bir saldırı altında sunucunuzdaki tüm dosyaları kaybediceğiniz için XCloner eklentisinin faydasını göremezsiniz.

Bilgi paylaştıkça çoğalır ve değerlenir diyerek, kaynak belirterek paylaşımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
    Kaynak:Bityavrusu.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.