Şimdi Ara

Wordpress [Soru]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wordpress te sürekli kalacak şekilde bir gif dosyasını nasıl koyabilirim.Bir de mesela en çok tıklananlar ya da son postlar widgetını ekliyorum ama hep sağ menü de çıkıyor sola hiçbirşey koyamıyorum nasıl yapacağım bir yardım ederseniz çok teşekkür ederim

• Tam olarak sürekli kalacak şekilde gif dosyası koyyma olayını anlayamadım açıkcası. Hareket etmesinmi diyorsunuz? Normalde ftp den atın dosyayı ve istediğiniz sayfada resim ekleme koduyla ekleyebilirsiniz. Bileşenin sağda çıkması temayla alakalı, Tema solda sidebar destekliyorsa solda çıkarabilirsiniz. Aksi halde çıkmaz. Temayı düzenlemeniz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroTurk

Tam olarak sürekli kalacak şekilde gif dosyası koyyma olayını anlayamadım açıkcası. Hareket etmesinmi diyorsunuz? Normalde ftp den atın dosyayı ve istediğiniz sayfada resim ekleme koduyla ekleyebilirsiniz. Bileşenin sağda çıkması temayla alakalı, Tema solda sidebar destekliyorsa solda çıkarabilirsiniz. Aksi halde çıkmaz. Temayı düzenlemeniz lazım.

demek istediğim mesela 3 saniyelik bi şelale görüntüsü var onu sitenin en üsttarafına koymak hani girince öyle kalsın orda direk görülsün istiyorum nasıl donanımhaberin üstünde donanımhaber sık sık güncellenen haber sitesi yazıyorsa o tarz
  • Bey. kullanıcısına yanıt
    Temayla alakalıdır o. Gif olarak logo destekliyormu bakmak lazım. Varsa tema ayarlarından gif dosyanızı yükleyin, eğer yoksa tema dosyanızdaki header.php veya css dosyanızdaki yerden logonuzun yolunu yazarak ekleyebilirsiniz. Kullandığınız temayla alakalı birşey logo olayı. Kolay şekildede eklenebilir, kodlada eklenebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroTurk

Temayla alakalıdır o. Gif olarak logo destekliyormu bakmak lazım. Varsa tema ayarlarından gif dosyanızı yükleyin, eğer yoksa tema dosyanızdaki header.php veya css dosyanızdaki yerden logonuzun yolunu yazarak ekleyebilirsiniz. Kullandığınız temayla alakalı birşey logo olayı. Kolay şekildede eklenebilir, kodlada eklenebilir

Teşekkür ederim.Çok yardımcı oldunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.