Şimdi Ara

Wordpress tecrübeli çalışmayan birisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bir teknoloji startupı başlatacağım.
    Wordpreste tecrübe kazanmış ve şu anda çalışmayan bir arkadaş varsa isterse yüzde olarak ortak olabilir, isterse para karşılığı yardım alabilirim.
    Ben ortak olmasını diliyorum, sadece teknik açıdan değil farklı fikirlere de ihtiyacım var.
    İlk akla gelen soruyu yanıtlıyorum; dolandırıcı değilim. isteyen %10 (yada farklı bir miktarda) ortak olup daha sonra da ödeyebilir, zaten cuzi bir meblağ tutuyor proje.

• Doğru mu anlamışım bir teyit et, gelecek arkadaş hem projeyi yapacak, hem fikir verecek, hem ortak olacak hemde ileride projenin değeri üzerinden ortaklık yüzdesini sana ödeyecek öyle mi? Ne güzel kafa be..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KahveDüşkünü

Doğru mu anlamışım bir teyit et, gelecek arkadaş hem projeyi yapacak, hem fikir verecek, hem ortak olacak hemde ileride projenin değeri üzerinden ortaklık yüzdesini sana ödeyecek öyle mi? Ne güzel kafa be..
    hayır yanlış anlamışsınız yazdığınız gibi bir iş yapmak, karşısındaki kişiyi sömürerek kurulacak bir iş/projedir ve bu, kişiye kısa vadeli çok az fayda sağlar.
    Fikir zaten var ve ben şu anda yapıyorum, büyük bir bölümünü de tamamladım. Ancak az dahi olsa tamamlamadığım bölümleri var.Hem bu bölümlerin tamamlanması için hemde belki benim düşünmediğim, farkında olmadığım faydalı şeylerin düşünülüp yapılabilmesi için farklı bir bakış açısına ihtiyacım var.

• şaşkınlık içerisinde güncel diyorum.
  • Neden sasirdin aslan parcasi
    Burasi konu disi
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    çünkü yazdığım websitesi türkiyede en çok ziyaret edilen 35.site, dünyada ise 1465.sırada. Bu ne demek? Bu devasa rakamlar demek, hergün milyonlarca websitesi bu listelere girmek için çalışıyor. Burada bile bu başlığa geri dönüş alamadıysam, son zamanlarda oldukça fazla rastladığım ekonomik kriz ve işsizlik haberlerinin muhalefetin propagandası olduğuna inanmak üzereyim.İlginç bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spertecular -- 4 Mart 2020; 10:17:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spertecular

çünkü yazdığım websitesi türkiyede en çok ziyaret edilen 35.site, dünyada ise 1465.sırada. Bu ne demek? Bu devasa rakamlar demek, hergün milyonlarca websitesi bu listelere girmek için çalışıyor. Burada bile bu başlığa geri dönüş alamadıysam, son zamanlarda oldukça fazla rastladığım ekonomik kriz ve işsizlik haberlerinin muhalefetin propagandası olduğuna inanmak üzereyim.İlginç bir durum.
    hemşerim madem öyle devasa rakamların var burdaki ergenlerle neden uğraşıyorsun. burası freelancer sitesi filan değil, geyik goygoy sitesi. madem süper siten var bunlara destek veren profesyonel yatırımcılara git, gerçekten dediğin gibi iyiyse seni paraya boğarlar zaten. ama traş yapıyorsun anladığım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

hemşerim madem öyle devasa rakamların var burdaki ergenlerle neden uğraşıyorsun. burası freelancer sitesi filan değil, geyik goygoy sitesi. madem süper siten var bunlara destek veren profesyonel yatırımcılara git, gerçekten dediğin gibi iyiyse seni paraya boğarlar zaten. ama traş yapıyorsun anladığım kadarıyla

Alıntıları Göster
    "çünkü yazdığım websitesi" derken donanımhaber'i kast etmiştim, yani dünyada ilk 2bine girmiş websitem yok genede teşekkürler tavsiyeniz için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.