merhaba sitemi wordpress üzerinden kurmak istiyorum wordpress dosyalarını aktardım kurulum içinwww.siteadı.com/wp adresine girdiğimde 404 not found hatası verdi.wp-config.php yi manuel ayarlayıp attım yine olmadı sorun nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: doruque__
merhaba sitemi wordpress üzerinden kurmak istiyorum wordpress dosyalarını aktardım kurulum içinwww.siteadı.com/wp adresine girdiğimde 404 not found hatası verdi.wp-config.php yi manuel ayarlayıp attım yine olmadı sorun nedir?
Path yanlistir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Aynı sorunu bende yaşadım hosting firma ile görüştüm sorun kalktı...
quote:
Orijinalden alıntı: metamo
quote:
Orijinalden alıntı: doruque__
Path yanlistir
sorunu çözdüm kurdum.fakat şimdide wordpress yönetim panelinde tema da beyaz sayfa sorunu yaşıyorum.araştırdım çözüm yollarının hepsini denedim wp-admin includes silip tekrar yükledim hala aynı.vewww.siteadi.com olarak dirdiğimde site açılmıyor hosting firmasının bu hostingten yararlandıgını söyleyen safya açılıyor sorun nerede acaba @serkanaslan1
Beyaz sayfa sorununa çözüm .htaccess ayarları neden olabilir. Kullandığınız bir eklenti sebep olabilir.
Öncelikle eklentilerinizin klasörünün adını plugins yerine 2 yapın giriş yapmayı deneyin sonra tek tek pluginsleri yükleyin.
eğer çözülmezse .htaccess dosyası ve çözümleri için aşağıdaki linkten yardım alabilirsiniz.