Bildirim
Wordpress wptouch mobil eklenti hata sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bu eklenti dışında Kullandığınız eklentileri tek tek devredışı bırakarak deneme yanılma yolu ile hatanın çözülüp çözülmediğini bakar mısınız? Bana başka bir eklenti ile çakışıyor gibi geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MOLİVER
Bu eklenti dışında Kullandığınız eklentileri tek tek devredışı bırakarak deneme yanılma yolu ile hatanın çözülüp çözülmediğini bakar mısınız? Bana başka bir eklenti ile çakışıyor gibi geldi.
Kullandığım eklentileri devre dışı bıraktım sorun çözülmedi maalesef, başka bir nedenden dolayı oluyor herhalde. Başka öneri ve çözüm verebilecek var mı acaba? -
htaccess dosyasında ki kodlardan da bu hatayı verebilir.özellikle sayfa açılış hızını arttırmak için bir kod varsa bir bakın derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef daha sorun çözülemedi :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X