merhaba arkadaşlarhttp://www.benlacivert.com/ anasayfasında üst kısımda bulunan resimleri üzerine mouse ile gelince hafiften bir yakınlaşma oluyor.Bunu yapabileceğim bir wordpress eklentisi var mı alternatif olarak da olabilir yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
günceldir hala cevap bekliyorum
ccs de scale olayı bir div relative olan içine img img hover olayında scale(1.3)
biraz daha açıklayıcı cevap yazabilirmisiniz? Diğer forum arkadaşlarından da yardım bekliyorum
arkadaşlar forumda webmaster var mı acaba?Hani varsa bi el uzatsanız zor olmaz burası donanımhaber...
linkini attığım siteye girip bakmamışsınız,benim demek istediğim bu değil abi.. mouse ile üzerine gelince yapısı değişen resimler link virüslü falan değil virustotal mi atayım ne yapayım :D
BÖYLE FORUM YERİN DİBİNE BATSIN! SÖZDE TÜRKİYE'NİN EN İYİLERİNDEN OLACAKSINIZ! KENDİME DE ÇEVREME DE DONANIMHABER'in 0 İLGİSİ'Nİ ANLATIYORUM BUNDAN SONRA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme