Şimdi Ara

Wordpressle yarı profosyonel bir site

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wordpressle yarı profosyonel bir site yapmak mümkün mü

Demek istediğim yeni başlıyorum bu işe,wordpressle amatör olarak başlayıp emek harcadıktan sonra, sadece blog olarak değil

orta seviyeli bir web sitesi yaratmak mümkün mü.Ya da bu konuda önereceğiniz başka CMSler hangileridir.(joomla?)

Aklıma gelmişken bir soru daha sorayım.Godaddy den domain alırken website builder al gibi bir seçenek var,o programı tavsiye edermisiniz

• Merhaba,

Eğer yeni başladıysanız size tavsiyem piyasadaki wordpress kitaplarını alıp okumanız olacaktır daha sonrasında vidobu gibi sitelerden eğitim videolarını izleyerek güzel bir wordpress teması oluşturabilirsiniz cms sistem olarak wordpress ile başlayıp kendinizi geliştirdikten sonra daha profesyonel joomla drupal gibi sistemlere geçebilirsiniz.

İyi Çalışmalar
  • ilk başta html ve css öğrenmen lazım ve birazda php bunları bilmezsen kitapları karıştırmak pekte bi işe yaramıyor. bende ilk wordpress ile başlamıştım ama php bilmediğimden dolayı sıkıntı yaşadım.
  • Teşekkürler arkadaşlar
  • yarı profesyonelde yaparsın hatta profesyonelde yaparsın, wp öğrenmek için malesef bildiğim kadarı ile bir kurs yada eğitim yok ancak youtubeden izleyerek ve kurcalayarak ögrenebilirsin,arkadaşların dediği gibi php ve html ide biraz bilmende fayda var çünkü bazı yerlerde kodlara girip değişiklik yapman gerekebilir.Ayrıca seo konusundada bilgi sahibi olursan iyi olur keza google wp ile yapılmış siteleri seviyor ve seosunu iyi ve doğru yaparsan üst sıralara cıkabilirsin.

Sormak istediklerin olursa bana mesaj atabilirsin.
  • arkadaşlar sanırım yavaş yavaş wordpress ile ilgilenmeyi arttırıyorum.

Soru ve cevapların bulunduğu(forum gibi değil,sorular yalnızca admin tarafınca cevaplanacak) ,aynı zamanda haber ve bilgilerin yer

alabildiği bir tema arıyorum.Bilen var mı?.Ücretli de olabilir
  • Hayırlı günler. Şöyle bir tema var:http://mtanriverdi.blogspot.com/2013/08/wordpress-soru-cevap-temas-ve-eklentisi.html bir bakın isterseniz. Temaya sayfa açarak istediğiniz bilgileri yayınlarsınız sanırım. Tavsiyeye gelirsek; Sadece soru cevap şeklinde bir site istiyorsanız temayla halledin derim. Ama site içeriği geniş kapsamlı olacaksa eklentiyle halledin, böylece hem sitenizde istediğiniz temayı kullanmış olur ve istediğiniz zaman tema değiştirebilirsiniz, hemde her temaya eklenti olduğu için uyum sağlar. Eklentiyle halledebilirseniz daha iyi olur kanaatindeyim ama tabi yapmak istediğiniz siteye göre değişir.

• Sadece konuda sormuş olduğun soruyu bir örnek vererek açıklamak istiyorum artık gerisini sen düşün :)
    http://www.sokmarket.com.tr/
    Gerisine sen karar ver artık ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.