Şimdi Ara

Wordsphere : Kelimosfer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kelimosfer adından da anlaşılacağı üzere bir kelime bulmacası. Denemek ve destek olmak isteyen arkadaşlar için birbirinden farklı oyun türleri ile şuanda çevrimdışı olarak yayında. Hali hazırda eklenecek bir çok yenilik bulunmakta fakat live olarak minik bir test gerçekleştirmek istediğimden full release yapmayı tercih etmedim ilk aşamada.

Gayet lite ve bu oyun türünü sevenler için değerlendirebileceğiniz bir oyun. İlerleyen bir kaç haftada çevrimiçi modlar ve yabancı dil seçenekleri ile globale de yayınlanacak. Bulmacalar konusuna gelirsem oyun içinde sürekli kolaydan zora doğru ilerleyen tekrarlı bir sistem mevcut. Fakat bu hali ile cidden zorlayıcı olduğu kanısını, geliştirici olarak ben de kabul etmiş durumdayım ve kısa bir süre sonra zorluk seçenekleri de ekleyeceğim. Şuanda sadece kendi yaydığım kısıtlı bir kitle oyunu oynamakta, indirme sayısına takılmayın muadillerinden kaliteli ve zorlayıcı olduğuna emin olabilirsiniz :)

Indirip destek olursanız ve gönlünüzden geçerse eğer yorum + puanlama yapmanız benim için önemli :) Destek olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...

Wordsphere : Kelimosfer Tıkla İndir!

Wordsphere : KelimosferWordsphere : Kelimosfer
    Wordsphere : Kelimosfer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berknos -- 13 Temmuz 2020; 2:46:50 >

• Eline sağlık en kısa zamanda deneyeyim severim böyle oyunları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.