Paketlemeyi yapan @sinnerclown hocama teşekkürler. Gördüğünüz hataları veya iyileştirilebilecek yerleri bana bildirirseniz düzeltirim. İyi oyunlar. Kurulum: İndirdiğiniz dosyayı rardan çıkarıp 'Remothered - Broken Porcelain\Remothered2\Content\Paks' klasörüne atmanız yeterli. Orjinal (1.8.0.1 ve 2.0.0) Sürüm İçin İndirme Linki İndirme Linki (Orjinal Sürüm-1.8.0.1 ve 2.0.0)
Oyun 13 Ekim tarihinde buglarla dolu bir çıkış yaptı. Steam'deki incelemelerin çoğunlukla olumsuz olmasının sebebi oyunun buglarla dolu olması. Son güncellemeyle oyun daha stabil çalışmakta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessivas -- 13 Eylül 2022; 17:19:52 > |
Remothered: Broken Porcelain Türkçe Yama (TAMAMLANDI)
-
-
Eline Sağlık
-
Ya ben anlayamıyorum şunu buglarla dolu bir oyunu nasıl piyasaya sürebilirler. Kendilerini rezil etmek için mi yoksa oyunculardan küfür yemek için mi ? Bu kadar da aptal olunmaz ki be kardeşim.
-
Elinize emeğinize yüreğinize sağlık kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum -
Baya bi tepki gördüler zaten. Tepkiler sonrasında 4-5 yamayla çoğu hatayı düzelttiler. Ama hâlâ sorunlar var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: atessivasBaya bi tepki gördüler zaten. Tepkiler sonrasında 4-5 yamayla çoğu hatayı düzelttiler. Ama hâlâ sorunlar var.
Çeviriyi kendi ingilizce bilginiz ile mi yapıyorsunuz yoksa translate uygulamalarını mı kullanıyorsunuz ? Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.
-
Kendi İngilizcemle (tabiki zorlandığım kısımlarda yardım alarak) ceviriyorum. Translate kullansaydım şimdiye yamayı 3 kere tamamlamıştım. Teşekkürler.
-
Eline Sağlık
-
Eline sağlık kardeşim. -
Tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler.
-
kolay gelsin hocam.umarım bu türleri daha çok çevirisiniz bu tür oyunları baya seviyiroum kolay gelsin tekrardan.
-
kolay gelsin.
-
Kolay gelsin -
Oynanışı ilk oyunun leşti ama senaryosu ve sunumu bir o kadar kaliteli oyun.Supermassive games ile ortaklaşa geliştirselerdi ortaya şaheser çıkardı.Darril arts teknik konularda çok acemi umarım 3. oyunda kendilerini baya geliştirirler.
-
rez
-
Oyun hakkında kısa bilgi verir misiniz -
rezerve + destek
-
güzel oyun başarılar
-
Kolay gelsin.
-
Kolay gelsin. Someday'i de birileri çevirse var ya üffff, Ne güzel olur.
Benzer içerikler
- darksiders warmastered edition türkçe yama
- a plague tale türkçe yama
- fallout 3 türkçe yama
- amnesia the bunker türkçe yama
- bioshock 2 remastered türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X