Yama tamamlandı ve paylaşıldı. Tamamlanan yamalar konusuna taşınabilir. İyi oyunlar... |
Remothered: Broken Porcelain Türkçe Yama (TAMAMLANDI) (2. sayfa)
-
-
eline sağlık
-
elinize sağlık teşekkür ederim emeğiniz için
-
Kardeşim bundan sonra normal yama gelmez diyenlere kapak olsun eline emeğine sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yama için çok teşekkürler emeğinize sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eline koluna sağlık, teşekkür ederiz.
-
Emeğin için teşekkür ederim TÜRKÇE'mize bir oyun daha kazandırdığın için
-
çok teşekkür ederim.umarım daha fazla bu tür çevirirsiniz.
-
Eline sağlık.
-
Elinize emeğinize yüreğinize sağlık.
kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum.
-
Yama güzel, eline sağlık. Yükledim ve hemen oynamaya başladım ama daha başlar başlamaz hayal kırıklığına uğrayıp oyunu sildim. Hangisini anlatsam bilmiyorum çünkü oyunda o kadar çok hata var ki! Karakter animasyonları rezalet. Gerçekten rezalet. Karakterin sağa sola dönüşü bir facia resmen. Siz sola basıyorsunuz, o etrafında bir tur atıp sola dönüyor örneğin :)) Hele ki dolapları açıp içinden bir şey almaya çalışmak... Allah oynayanlara sabır versin. Diğer facialara girmiyorum bile çünü vaktimi buna harcamak istemiyorum. O derece kötü.
-
Hocam eğer oyunun orjinal ise son güncelleme(1.0.8) yüklemeni tavsiye ederim. Güncellemelerle çeşitli sorunlar düzeltildi. Birkaç hata hâlâ var ama oynanmayacak kadar kötü değil.
-
1.1.1 güncellemesi ile birlikte oyunun dil dosyasındaki satırların yerleri değişmiş. Oyunun orjinal versiyonuna sahip arkadaşlar orjinal versiyon için paylaştığım yama dosyasını indirebilir. İyi oyunlar.
Edit: Oyun içi görseller eklendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessivas -- 1 Kasım 2020; 6:41:25 > -
Adamsın kardeşim. Teşekkürler yama ve emekleriniz için. Başlayacak ya da devam eden çalışmalar varsa kolaylıklar diliyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
şu an için en güncel sürüm kaç hocam?
-
Çeviriyi orjinal sürüm 1.1.7 ve korsan sürüm için paylaştım. Oyuna yeni gelen güncelleme ile (1.2.0) dil dosyası değişmiş. Yarın çeviriyi güncel sürüme uyarlayacağım.
-
Yama oyunun 1.2.0 sürümüne uyarlandı. İyi oyunlar
-
Yama oyunun 1.2.4 sürümüne güncellendi. İyi oyunlar.
-
hocam korsan sürümünü de 1.2.4 olarak güncellediniz mi
-
Oyunun korsan sürümü 1.04. Korsan sürüm olarak paylaştığım yama 1.04 sürümü için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X