mail yada pm atasanız daha saglıklı olur msn e fazla giremiyorum.
bende gezmeyemi gitsem 11 .000 usd az para degil yaw
quote:
Orjinalden alıntı: RoLLiN
selam arkadasım ben gecen yaz alaskadaydım.. bu senede gitmeyi planlıyorum gecen yaz 11000dolar kazandım cok maceralı bir yaz gecirdim..
sormak istediğin bişey varsa cevaplarım..
fotograflar falan var izmir karsıyakadayım isteyenlerle yuzyuzede gorusuruz :)
çok ii oldu,bende bgiden biri varmı diyodum.abi çok soru var kafama takılıyoda ... mesala bu sağlık sigortası meselesi çalışacağın fabrika mı yapıyo bunu yoksa wat ı ayarlayan turmu ,yani sağlık konusunda bilgi veririsen bu 1. kalacak yer meselesi var bide,kimisi çokm rezil diyo kimisi iidiyo sen gitmişsin bilirsin hatta çalıştığın fabrikanın adını biliyosan oda yarayabilir bana , surekli ayktamı çalışılıyo sen bana bi ozet gecersen ii olur ya 3 olu buda heralde.
link için sağolasın,inceliceeem
haklısın ben de onu gordum ama son anda bu konu hakkında baya tereddute dusunce alaskaya ozel bitane açmak istedim
quote:
Orjinalden alıntı: i have a dream
benim iki arkadaşım gitti bu yazda ben gidiyorum inş. herneyse mezun forumdan link vermiş arkadaş orayı oku gerçekten çok bilgi var.Ayrıca kendi öğrendiklerimide ekliyim büyük ümitlerle gitmemek lazım sonra hayal kırıklığına uğrmamak için.Balık işi yacaksan öyle gezme şehir hayatı falan yokmuş zaten şehir dışındaymış fabrikalar birde sezon iyi geçerse para var yoksa para yok yani birazda şans işi balık çıkıp çıkmaması.
o yengeç avı denen olay bizi ilgilendirmiyor o gemilerde çalışılmıyor zaten onların sezonuda sonbaharda başlıyor discovery izleyenler bilir king crab diye geçer o yengeç avı.
burada zaten bir wat konumuz var keşke oraya yazsaydın.
arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama kusura bakamayın. bende düşünüyorum fakat. bu iş için illa iri birimi olmak gerekiyo. ben çalışmayı severim ama adamlar tipe göre mi alıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: vwag
arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama kusura bakamayın. bende düşünüyorum fakat. bu iş için illa iri birimi olmak gerekiyo. ben çalışmayı severim ama adamlar tipe göre mi alıyor.
Yok arkadaşım tipe göre değil.adamlar sizleri amele gibi çalıştırıyorlar elinize veriyorlar 300-400 doları sizde seviniyorsunuz. Bırakın Alaskayı ya gidin başka şehirlere abd'de yer mi kalmadı. Ben çok kişi tanıyorum alaskada çalışıpta parası ödenmeyen.
quote:
Orjinalden alıntı: BluuBZeR0
quote:
Orjinalden alıntı: vwag
Yok arkadaşım tipe göre değil.adamlar sizleri amele gibi çalıştırıyorlar elinize veriyorlar 300-400 doları sizde seviniyorsunuz. Bırakın Alaskayı ya gidin başka şehirlere abd'de yer mi kalmadı. Ben çok kişi tanıyorum alaskada çalışıpta parası ödenmeyen.
anladım teşekkür ederim.
alaskaya gidilir mi bea, ama parası için gidilir ben florida orlandoya gitmiştim cennet gibi bir yer, ama çok sıcak havası o yönden cehennem gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme