Şimdi Ara

work and travel alaska

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar wat la alskaya gitmek üzereyim,daha onceden deneyimi olan yada bu konuyla ilgili bilgisi olan var sa yardımcı olabilirmi.

• ne kdara ve burdan kalacağın ve çalışacaın yerler ayarlandı mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: debakey

ne kdara ve burdan kalacağın ve çalışacaın yerler ayarlandı mı ??
    anchorage' a mı gidiceksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: = RaiKoNéN =

anchorage' a mı gidiceksin?

Alıntıları Göster
    Discovery Channel' da Alaska' daki balıkçıların yengeç avlarıyla ilgili belgeseller var.
    Sana yardımcı olur.
  • benim bu hafta içinde vereceğim gidip gitmeme kararına bağlı,hepsi konusuldu ayarlanacak 1300$ .
    muhtemelen orası olcak anchorage en merkez orası
  • quote:

Orijinalden alıntı: byneil

benim bu hafta içinde vereceğim gidip gitmeme kararına bağlı,hepsi konusuldu ayarlanacak 1300$ .
    hocam balık ayıklayacan sabahtan akşama ama güzel para yapıp döneceksin anlatacak bişey yok :D sıkıcıymış öyle duydum gidenlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Discovery Channel' da Alaska' daki balıkçıların yengeç avlarıyla ilgili belgeseller var.
    Sana yardımcı olur.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Sana yardımcı olur.

bu discoverydeki ölümcül av gibiyse alllah yardımcın olsun o soğukta buzda dalgalarda para kazanmak için tehlikeli olarak yengeç avlıyorlar kolay iş değil vallahi

• quote:

benim bu hafta içinde vereceğim gidip gitmeme kararına bağlı,hepsi konusuldu ayarlanacak 1300$ .
    bende bu hafta karar verecegim ya newjersey yada alaska !!
    alakasya gidipte pisman oldum diyen yok ama yinede insanin aklinda soru isaretleri oluyor zaten insani alaskaya cekende o soru isaretlerinin dolar isaretine donusecek olmasi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

bende bu hafta karar verecegim ya newjersey yada alaska !!
    alakasya gidipte pisman oldum diyen yok ama yinede insanin aklinda soru isaretleri oluyor zaten insani alaskaya cekende o soru isaretlerinin dolar isaretine donusecek olmasi :)

Alıntıları Göster
    parası guzel onda sorun yok da kalacak yer sorunu oluyo filan diyolar o da olmasa kararımı verdim zaten.
    bide asıl amacım para kazanmak yoksa baska biyeri de dusunurdum
  • quote:

parası guzel onda sorun yok da kalacak yer sorunu oluyo filan diyolar o da olmasa kararımı verdim zaten.
    bide asıl amacım para kazanmak yoksa baska biyeri de dusunurdum

Alıntıları Göster
    çok fazla çalışıp sürekli balık ayıklayacaksın ama 3 ay sonunda cebinden dolarlar taşarak geri dönersin birde ing. cen gelişir bir sonraki senede floridaya filan gidersin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Private

çok fazla çalışıp sürekli balık ayıklayacaksın ama 3 ay sonunda cebinden dolarlar taşarak geri dönersin birde ing. cen gelişir bir sonraki senede floridaya filan gidersin :D

Alıntıları Göster
    tassın sorun diil tasıcak bişe bulurum ama donunce de 1 ay üstunden balık kokusu çıkmıyomuş.

bide daha once gitmiş olan var mı alaskaya?????

• quote:

tassın sorun diil tasıcak bişe bulurum ama donunce de 1 ay üstunden balık kokusu çıkmıyomuş.

bide daha once gitmiş olan var mı alaskaya?????

Alıntıları Göster
    Bi yakınım yaklaşık 2 yıldır bir grup arkadaşıyla orada havyar ile ilgili bir fabrikada çalışıyo.Parasının iyi olduğunu duymuştum.Eğer 12 saat balık ayıklayamam diyorsan gitme.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrimeIce

Bi yakınım yaklaşık 2 yıldır bir grup arkadaşıyla orada havyar ile ilgili bir fabrikada çalışıyo.Parasının iyi olduğunu duymuştum.Eğer 12 saat balık ayıklayamam diyorsan gitme.

Alıntıları Göster
    12 saatse ii ben 14-16 saate gore idmanımı yapıp forma girmeyi düsünuyodum
  • quote:

12 saatse ii ben 14-16 saate gore idmanımı yapıp forma girmeyi düsünuyodum

Alıntıları Göster
    ben trt de habercide izlemiştim.hadi iyisin istanbul cafe var orda türkler işletiyor hergün döner adana baklava vs vardı

şehir merkezi güsel güneşli ama içler felan deli soguk gerçi orda herkezde columbia kar montu vardı

hayat orda yok dedi eleman para biriktirmek isteyen gelir buraya demişti.

herhalde kış mevsimini anlatmaya gerek yok

coşkun aral veb site iletişim bilgileri

Adres
    Osmanağa Mah. Yoğurtçu Şükrü Sk.
    No 48/1-B (Artemis) 34714
    Kadıköy - İSTANBUL

Tel: +90 216 330 5842

bu adresten kendisine ulaşıp sorabilirsin merak ettiklerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 18 Mart 2008; 18:25:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

ben trt de habercide izlemiştim.hadi iyisin istanbul cafe var orda türkler işletiyor hergün döner adana baklava vs vardı

şehir merkezi güsel güneşli ama içler felan deli soguk gerçi orda herkezde columbia kar montu vardı

Adres
    Kadıköy - İSTANBUL

Alıntıları Göster
    çok sağol,bilgiler için işimi görür.bu arada arasıra doner yemek guzel olur bide iskenderse ....
    quote:

Orjinalden alıntı: BMW 528

Adres
    Kadıköy - İSTANBUL

çok sağol,bilgiler için işimi görür.bu arada arasıra doner yemek guzel olur bide iskenderse ....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BMW 528

Adres
    Kadıköy - İSTANBUL

Alıntıları Göster
    Basindan sonuna kadar okursan hersey hakkinda bilgiye sahip olursun..Kolay gelsin...

http://forum.mezun.com/forum/messageview.cfm?catid=12&threadid=26514&enterthread=y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun000 -- 19 Mart 2008; 14:03:43 >

• souk ama paralı:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun000

Basindan sonuna kadar okursan hersey hakkinda bilgiye sahip olursun..Kolay gelsin...

http://forum.mezun.com/forum/messageview.cfm?catid=12&threadid=26514&enterthread=y

Alıntıları Göster
    benim iki arkadaşım gitti bu yazda ben gidiyorum inş. herneyse mezun forumdan link vermiş arkadaş orayı oku gerçekten çok bilgi var.Ayrıca kendi öğrendiklerimide ekliyim büyük ümitlerle gitmemek lazım sonra hayal kırıklığına uğrmamak için.Balık işi yacaksan öyle gezme şehir hayatı falan yokmuş zaten şehir dışındaymış fabrikalar birde sezon iyi geçerse para var yoksa para yok yani birazda şans işi balık çıkıp çıkmaması.

o yengeç avı denen olay bizi ilgilendirmiyor o gemilerde çalışılmıyor zaten onların sezonuda sonbaharda başlıyor discovery izleyenler bilir king crab diye geçer o yengeç avı.

burada zaten bir wat konumuz var keşke oraya yazsaydın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

benim iki arkadaşım gitti bu yazda ben gidiyorum inş. herneyse mezun forumdan link vermiş arkadaş orayı oku gerçekten çok bilgi var.Ayrıca kendi öğrendiklerimide ekliyim büyük ümitlerle gitmemek lazım sonra hayal kırıklığına uğrmamak için.Balık işi yacaksan öyle gezme şehir hayatı falan yokmuş zaten şehir dışındaymış fabrikalar birde sezon iyi geçerse para var yoksa para yok yani birazda şans işi balık çıkıp çıkmaması.

o yengeç avı denen olay bizi ilgilendirmiyor o gemilerde çalışılmıyor zaten onların sezonuda sonbaharda başlıyor discovery izleyenler bilir king crab diye geçer o yengeç avı.

burada zaten bir wat konumuz var keşke oraya yazsaydın.

Alıntıları Göster
    Arkadasım gitti gecen sene.Günde 13-14 saat calısmıs.Burnundan geldi ama parayı kırmıs .Zorlandıgı anlarda patronuda gaz vermeyi ihmal etmiyormus.''Sen profösyonel kasapsın , devam et diye''...

• quote:

Orijinalden alıntı: International

Arkadasım gitti gecen sene.Günde 13-14 saat calısmıs.Burnundan geldi ama parayı kırmıs .Zorlandıgı anlarda patronuda gaz vermeyi ihmal etmiyormus.''Sen profösyonel kasapsın , devam et diye''...

Alıntıları Göster
    selam arkadasım ben gecen yaz alaskadaydım..
    bu senede gitmeyi planlıyorum gecen yaz 11000dolar kazandım cok maceralı bir yaz gecirdim..

sormak istediğin bişey varsa cevaplarım..

fotograflar falan var izmir karsıyakadayım isteyenlerle yuzyuzede gorusuruz :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.