< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
work and travel
-
-
Work and travel hakkında bir bilgim yok ama bu son gidenler Meksika üzerinden gidiyorlarmış, adamların bu gitme azmine hayranım.
-
work and travel bitti kardeş artık yapılmayacak
-
Bu sene için diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Wrestle ManiaBu sene için diye biliyorum.
evet pandemi nedeniyle duraklatılmıştı ama hiç belli olmaz amerika artık göçmen istemiyo green card çekilişine pasaport lise mezuniyeti gibi şartların getirilmesi yasaların sıkılaştırılması hepsi örneği. mesela şuan aşılamalar yapılıyo ama sonraki yaz wat için tekrar sınırları açıcaz gibi açıklamalar yok bahane edip bazı ülkeleri programdan kaldırabilirler belki tamamen wat ı kaldırırlar. çok umutlanmamak lazım
-
Ben de araştırıyorum ve gitmeye niyetliyim, birçok video izledim, forumlarda gezdim. Öğrendiklerimi ve aklımda kalanları yazayım.
Şirkete ödeyeceğin para, uçak biletin, orada ilk maaşını alacağın zamana kadar lazım olacak para dahil olmak üzere ortalama 4000 Amerikan Doları yeterli.
Şirketin sana sadece 1 iş yani orada yapacağın temel işini ayarlıyor. Ayarlıyor dediğim de şu şekilde, sana listeler gönderiyor. Listelerde işin başlangıç ve bitiş tarihi, nerede olduğu, ne işi olduğu, saatlik ücreti vb. bilgiler yazıyor. Sen ilk işini seçtikten sonra şirkete bildiriyorsun, onlar da işini ayarlıyor.
Oraya gittikten sonra ikinci işini de bulabilirsin, hemen hemen herkes bunu yapıyor çünkü tek iş yaparsan günün büyük bir kısmı boş kalıyor. Geri kalan vakitte de para kazanabilirsin. Hatta bazıları 3 iş bile yapıyor, videolarda görüyorum.
-
konudan bagımsız ama erasmus ve work and travel'e giden kızla evlenilmez.
-
Hocam cevabınız için teşekkürler.
Bu sene yukardaki arkadaşın dediği gibi meksika uzerinden gidiyor millet, bende şaşırdım.Ben seneye gitmeyi düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Of The Birds -- 27 Haziran 2021; 23:58:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatlar uçuk
2022'de Work and Travel devam ediyor. Zaten aşılanmalar arttığı için hayat normale döndü Amerika'da.
Genel manada acenta ücretleri 2500-3500 dolar arası olacak bu yıl. Diğer masraflarla birlikte toplamda 4000-5000 dolar bazında her şey dahil gidebilirsiniz.
Acenta fiyatları, katılım şartları ve iş seçeneklerini bu grupta konuşuyoruz bolca : https://t.me/workandtravelturkey
-
Watla gidip orda kalan çok olmaya başladı.
Wat ta
Türkleri banlamazlarsa iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 2018 de gitmistim süper deneyim imkanı olan gitsin orta seviye ingilizceniz varsa para kasarsınız
Hocam kaç ay kaldınız?
4 ay
yaş sınırı genelde nasıl oluyor? 23 yaşında 1.sinif öğrencisi gidebilir mi? siz kaç yaşınızda gittiniz?
Yaş şartı yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
21 yaşında gittim yaş sınırını bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X