Şimdi Ara

Work and Travel Rezaletleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Work And Travel (Çalış ve Gez) programı ile Amerika'ya gelen bazı Türk öğrenciler saati 2.5 dolardan günde 16 saat köle gibi çalıştırılıyor. Kalacak yer olarak karavana verilen öğrenciler, para kazanmak bir yana ceplerinden para harcamak zorunda kalıyor. Şanslı olanlar iş ve kalacak yer bulurken, diğerleri ya sokaklarda kalıyor ya da üstene para ödeyerek Amerika'nın en tehlikeli yerlerinde kimsenin kalmadığı yurtlarda barınmak zorunda bırakılıyor

• bende gitmek istiyorum ama böle bunları gördükçe hevesim kaçıyor . sağlam şirketlerle iş yapılmalı
  • Saatlik 2.5 dolar standartların altında.Bu fiyata çalıştırılıyorlarsa şikayette bulunsunlar.
  • günlük 500 dolar kazanan adamlarda var. wat a giden biriyle konuştum 2000 dolar kazanıyodum en fazla diyodu. bu işin kötü yönleride olacak tabi.şans meselesi demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicknessss

günlük 500 dolar kazanan adamlarda var. wat a giden biriyle konuştum 2000 dolar kazanıyodum en fazla diyodu. bu işin kötü yönleride olacak tabi.şans meselesi demekki

yavaş
  • ilk duyduğumda bende yavaş demiştim. ama tecrübeli biriyle konuşunca yavaşlık bi durum yok. siz size iş verenede ödeme yapıyosunuz. o günde 500 dolar kazanan adam da iyi ödeme yapıyodur dedi. konuştuğum adam haftalık 35 saat mesain var dedi geçersen saat başı 1.5 kat ücret alıyosun dedi. oraya para biriktirmeye gidersen çalışma kampında gibi olursun dedi. direk yavaş falan diye dalmayın. wat a giden adamlar ve giden adamlarla konuşan adamlar yazsın. yavaş mavaş ayıp oluyor.
  • quote:

günlük 500 dolar kazanan adamlarda var. wat a giden biriyle konuştum 2000 dolar kazanıyodum en fazla diyodu. bu işin kötü yönleride olacak tabi.şans meselesi demekki

E-5 gibi bir yerde çalışıyordu herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    work and travel
    5 ay önce açıldı
    work and travel
    4 yıl önce açıldı
    Work and Travel Acente
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • miami de turist leri gezdiriyormuş bisikletle. bakın sadece kurumdan aldığınız maaş yok. bahşiş li işler genelde wat lar. siz bahşş alamazsınız beceremezsiniz kazanamazsınız o zaman
  • senin yaptığın daha ayıp, burda ayak üstü bizi yiycen
  • videodaki ikinci çocuğu tanıyorum ben ya bizim okulda
  • off gülmekten öldüm yazık yav valla yazık ama. bnde seneye gitmek istiyodum baya bi araştırcam artık.
  • benim yakınımda gitti hiç sorun yaşamadı San diegoda pedicabçiydi. bende gidicem inş.
  • amerikada kuzenler var ama onların pozisyon farklı babası 20 seneden beri orda ama Türkiyeden bir tanıdığın bi akrabası gitmişti ona çok yardım ettiler kuzenim diyoduki bi mahallede ev tutmuşlar gece 10 dan sonra çıkmak yürek ister diye banliyö bi mahallede ona yardım etmişlerdi böyle olanlarda var çalışma meselesine gelince para kazanmaya giden adam boş kalmaz illa iş bulur diyor ama markette ama benzincide kaçak değilse güzel para kazanabilir tabi tutarsa
  • quote:

miami de turist leri gezdiriyormuş bisikletle. bakın sadece kurumdan aldığınız maaş yok. bahşiş li işler genelde wat lar. siz bahşş alamazsınız beceremezsiniz kazanamazsınız o zaman

Miami de ise olabilir.. XD
  • kesinlikle katılmıyorum,kuzenimde wat ile gitti Amerikaya,hiçbir sorun yaşamadı ve orda dondurma fabrikasında çalıştı,burada önemli olan şey,başvurduğunuz aracı şirket..oralara gidip rezillik çekenler,ucuz diye sazan gibi her şirkete atlayanlardır,araştırın bakın,

adam gibi bir firmaya başvurursanız burada,sorun yaşamassınız..
  • evet aynen ole mumkunse en iyisiyle gitmek gerek oralara.millet 3 kurus fazla vermemek için 8 takla atıyo sonra feryat figan. bizim bebeler gitti canavar gib valla. cok memnunlardı 2.kez gitti aynı firmayla.
  • Bir arkadaşımın arkadaşı Alaska'ya gitmiş.Gelirken bir sürü elektronik eşya ve yüklü miktarda parayla gelmiş.Seçtiğin firmaya göre işler değişiyor diyor.
  • @fizisyen hangi firmayla gitmişler acaba?
  • valla hatırlamıyom.bi gorunce soruyum.zaten gitme donemi bitti. ogrenince tekrar yazarım buraya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

valla hatırlamıyom.bi gorunce soruyum.zaten gitme donemi bitti. ogrenince tekrar yazarım buraya..

2010 için düşünüyorum o yüzden acenta adı lazım

cok fazla dolandırıcı acenta var piyasada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.