TÜM FORUM SAKİNLERİNİN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN.. Beyazıt Çakır
quote:
Orijinalden alıntı: sicknessss
günlük 500 dolar kazanan adamlarda var. wat a giden biriyle konuştum 2000 dolar kazanıyodum en fazla diyodu. bu işin kötü yönleride olacak tabi.şans meselesi demekki
o CEO pozisyonunda çalışıyordurda ondan.CEO olarak iyi bir şirkete girerseniz sizde günde 500 kazanırsınız.basit yani....
yahu hangi wat çalışanı günde 500 alır ,aklınızı peynir ekmeklemi yediniz? çoğu amerikanın wclerini temizleyip dönüyor:D amerikada bizim öğrencilere 500$ vermeye bayılıyordu hani
Beyler baya bi araştırın gitmeden cumburlok dalmayın hemen imkanları fazla olan kaliteli şirketlerle gidin benim bi arkadaşım bu sene campus'le gitcek alaskaya seneyede ben gidicem eğer firma kazanç imkanlar iyiyse
yaa şu alaska işini takip ediyorumda bir arkadaş wat acentasına gitmeden direk konsolosluktan başvuru yapıldığını söylemişti alaska için yani psota masrafları haricinden böyle birşey mümkünmü acaba yoksa 1200 dolar verilirmi ya öğrenci adamız biz
uzun uzun arastırdım ancak ben duygusal sebeplerden dolayı bu sene wat i erteledim gitmek isteyen ve hala ilgilenen arkadaslar için ELT yi öneriyorum giden bir kaç kişi ile de birebir görüştüm sanırım firmaların içinden en adam akıllısı bu ... tabi birazda uyanık olmak gerekir yoksa sallarlar gibi geliyor .... baska kaliteli firma arastırmalarınız varsa paylasın gitmek isteyen arkadaslara belki yardımcı olabilir....
Pedicab işinde baya bi para var. Bu işi becerebilen baya para kazanır. İnanmayan biraz araştırsın bakalım geçenlerde türkiyeden kanadaya başlayan direk uçuşlarda ortak olan kişilerden birisi kim? yani sermeye yatıranlardan birisi. Central parkda bir cok pedicab sahibi bir türk.... Gidip görmeyen, sagdan soldan duyduklarıyla yok tuvalet temisliyolar yok e-5 kenarında calısıyolar yok 2.5 dolara calısıyolar diye uydurmasınlar. Amerikada en amele işler market fastfood lokantaları gibi yerler. Sıfır deneyim + vasıfsız insanların dahi yapabileceği işler. Bu tip bir yerde cok rahat iş bulursunuz. Ben 3 sene once gittim. O zaman bile 7.5 dolar veriyorlardi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme