Şimdi Ara

work and travel için hangi şirkete başvurmak mantıklı olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracı kurumların ne gibi farkları var bilmiyorum ama kurumların verecekleri fiyat etiketi benim için önemli , biri 3300 dolar fiyat verdi . Daha önce gittiyseniz detaylar neydi paylaşırsanız sevinirim .Birde konudan bağımsız wat hakkında ne düşünüyorsunuz ?

• wat bence zorlukları ve kazandırdıkları ile tartıldığında herkesin yapması gereken bir program.

fiyat konusunda 3000-3750 $ arasında program ücretleri. vize, uçak bileti, cep harçlığı ekstrası. yine gidince çıkarıyor bu parayı çoğu katılımcı.

allpro'yu tavsiye ederim. yine de aşağıdaki listede diğerleriyle iletişim kurup bilgi alabilirsin.

konsolosluğun websitesindeki listeden bir acentayla görüştüğünden emin ol her şeyden önce : https://tr.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/169/2024/08/Agency-info-on-website-2025.pdf

• Cevabınız için teşekkür ederim ;

Hocam gittiğiniz düşünerek soruyorum , normal birini gitmeye vazgeçirtecek bir durum var mı?

Success ve allpro ile konuştum ama o kadarıyla kaldı . Süreçte sıkıntı çıkartacak birşey tabiki yok dediler ama ben emin olmak istiyorum . Vize çıkmadığı zaman falan bana ne kadar patlayacak mesela .

• Konunun dışındayım ama Amerikan vizesi hakkında ekleyeceğim. Amerikan vizesinin çıkmaması çok nadir durumdur. ABD zaten göçmen ülkesidir, ABD'yi göçmenler kurmuştur ve başvuran herkese vize verme eğilimindedir. Avrupa Birliği gibi değildir. O yüzden vizenizin çıkmama hali çok düşüktür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.