Work And Travel ile yutdışına gitmiş birileri bana ulaşabilir mi ?
Burası tyt bölümü
başka kategori yok wata uygun
Bu konuya giren ne kadar masraf çıktığını yazabilir mi? İnternettekiler hep eski yazılar. Dolar da arttı o yazıların yazılmasından sonra
Bu sene ben de düşünüyorum birileri bilgi ve tavsiye verirse iyi olur.
PeteMitchell01
kullanıcısına yanıt
2k dolares + uçak. konaklama da sana giriyor ama orda kazandıın parayla karşılarsın.
1.ya da 2. sınıfın yazında gideceksin iyi ama sonraki yazlarda staj yapmak çok daha mantıklı, sonuçta amerikada da olsan gidip garsonluk yapıyorsun
papuayenigine1P
kullanıcısına yanıt
Rahat 20 bin gitti desenize 1 sene önce baktığımda 12-13 bin istiyorlardı
1700-1800 dolar program ücreti. 500 uçak bileti bulmuştum ben gidiş-dönüş esnek olarak. Yanıma da 300-400 dolar almıştım.
Yodanın Bastonu
kullanıcısına yanıt
Garsonluk yapsan iyi genelde ingilizce C1+ olanları garsonluğua kabul ediyorlar. Ev/otel temizliği vs. yapıyorlar.
Gezmeyin, günde 16 saat çalışın, mümkün olduğunca az para harcayın ve bunu en az 2-3 kere tekrar edin, dolar bazında kazandığınız için mezun olunca yurtdışına burslu doktoraya gidemeseniz bile paranızla master a gidersiniz, detayları eyaletleri zorlukları kolaylıkları okul ücretlerini vizeleri sorunları oradaki işinizi ve ingilizcenizi nasıl geliştirip garsonluk gibi bol kazançlı bir mesleği yapabileceğinizi araştırın.
Pişman olmazsınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme