Şimdi Ara

Workload Oranı Ayarlama için Sayısal Veriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu antrenman işi benim canımı baya bir sıktı kadromda PA ları cok yüksek oyuncular olmasına rağmen artı antrenörelerim 3,5 - 5 yıldız) , oyuncuların güçlerinde artış göremiyorum .. O yüzden iyice sinir oldum :) ve oyuncuya özel antreman yöntemini deneyeceğim ... Workload oranı önemli bildiğiniz üzere hemen ağlmaya başlıyor oyuncular ağır antrenmanlarda ...

Bende bu işi sayısal veriye dökerek kişinin hem mutlu hemde azami derecede gelişebileceği worload oranı nedir diye sordum ...

Sonra antrenman bölümüne gelip worload seviyesine tıkladım ve "KLAVYE" deki sağ yön tuşuyla ilerletip saymaya başladım

Çok hafif --> 24 br

Hafif --> +45 = 69

Orta --> +40 = 109

Ağır --> +10 = 119

Çok Ağır --> +8 = 127 br ...

Bu verilere ulaştım. Sonra sağdan soldan öğrendiğim kadarıyla antremanın worload oranı çalışma azmi özelliğine göre ayarlanıyormuş. Öyleyse 127/20 = 6,35 çıkar . Ve oyuncumuzun özelliği x 6,35 = Oyuncumuzun workload oranı gibi bir sonuca ulaşırız.

Örnek ; Çalışma Azmi 17 olan bir oyuncunun workload seviyesi 17 x 6,36 = 107,95 = 108 = Orta seviyenin sonuna kadar antrenman programı hazırlanabilir demek oluyor..

Bu iş böyle değil diyen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinaslan1 -- 4 Aralık 2010; 7:37:11 >

• Aleyküm selam.
    bu iş böyle değil

Eski serilerde work rate in antrenmanla alakası yoktu ama 2011 var mı bilmiyorum zaten yenilik yapıyoruz diye bozmuşlar antrenmanı. gereksiz yere kaleci antrenmanını 2 ye bölmüşler. "hits and tips" i iyi okumak lazım ama düşünce güzel bir de detemination ve gizli özellikleri de etkili olabilir.
  • Şunu anlamadım
    Çok Ağır --> +8 = 127 br ... yazmışsın..
    sağ yön tuşuna bu kadar mı basacaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DecameroNe

Şunu anlamadım
    Çok Ağır --> +8 = 127 br ... yazmışsın..
    sağ yön tuşuna bu kadar mı basacaz?

HAyır yahu kolaylık olsun die dedim , mesela 120 birim mi workload yüklücen taa en baştan 120 kere sağa bascağına

Ağırın sınırı kaçmış 119 demekki sen 120 br antrenman için "çok ağır"ın başlangıcına gelcen (kolaylık olsun diye yazdım) mesela 121 için birkere daha sağ yapcan ;)

quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Aleyküm selam.
    bu iş böyle değil

Eski serilerde work rate in antrenmanla alakası yoktu ama 2011 var mı bilmiyorum zaten yenilik yapıyoruz diye bozmuşlar antrenmanı. gereksiz yere kaleci antrenmanını 2 ye bölmüşler. "hits and tips" i iyi okumak lazım ama düşünce güzel bir de detemination ve gizli özellikleri de etkili olabilir.

Olmadığına bende kanaat ettim yabancı bi sitede adam çok ağırın başlangıcında program yapmış dioki çalışma azmi +10 olanlar sorunsuzca kullanabilir :) bende onu kullanıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinaslan1 -- 4 Aralık 2010; 21:16:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.