Şimdi Ara

World Akaryakıt Kamp.(150x4 işleme 50puan) (Üye işyeri olan Tüm İstasyonlarda) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
4.602
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya metnini duzeltmisler. Worldpuan olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazilimsever -- 2 Ocak 2021; 21:58:10 >
  • Kampanyanın 45 günlük bir süre olması güzel.
    Aracı olan aktif kullananlar için hiç yoktan iyidir.
    600 TL yakıt alımına QR ilede birleştiğini düşünürsek ortalama 60-70 gibi bir rakamlar ortaya çıkar.
    Bunun sonucunda akaryakıtımızı %10 - %11 indirimli almış oluyoruz.
  • Kampanyaya katılan world işyerlerini nereden görücez şimdi
  • vakıf dahil diyor ama vakıf kampanya sayfasında tık yok.. vakıf tam memur zihbiyeti... tatilde kampanya güncelleme yapmıyor adamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar da düştü ama benzine motorine indirim gelmedi uzun zamandir. Puandan ziyade indirim beklentisi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AvYusuf A kullanıcısına yanıt

Bence 10 numara kampanya. Akaryakıt firma kısıtlaması yok. Süre 45 gün. QR ile ödemeden ilave puan kazanımı var. Gelen puanlar da akaryakıt değil ve genel geçerli. Kendi adıma bu dönemde zaten eskiye göre çok daha fazla araba kullanıyorum. Herkesin durumu bu olmayabilir. Ama önceden servis/toplu taşıma ile gidilen yerlere artık hastalık korkusundan çoğu kişi kendi arabası ile gidip geliyor. Haftasonu sokağa çıkma yasağı olması veya okulların uzaktan eğtim olması hafta içi de arabanın yattığı anlamına gelmiyor ki yeri geliyor işten dolayı hafta sonu günleri de kullanmak gerekebiliyor. Bunun üzerine bu kampanya aralığında müstakil bir akaryakıt sektörü ilave kombo (200-250TL'ye 20-25WP gibi) gelirse zaten o zaman tam şenlik olur. Sonuçta bu yakıt alınacak. Bari kazanım olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 3 Ocak 2021; 11:26:36 >
  • Aytemiz oluyorsa eğer ki oluyor yazılmış, ben oradan yapacagım yüzde 3 zaten yakıt alımında indirim yapıyor mobil ödemeye yüzde 8,5 da burdan gelir yüzde 11,5 gibi kar olur gayet iyi

• Merhaba, hangi akaryakıt firmalarında QR ile ödeme yapmak mümkün (ve kolay) acaba? Deneyimleyen var mı? Teşekkürler şimdiden

• ms365 M kullanıcısına yanıt

Daha önce shellerde kullanmıştım.

• TÜM SHELLERDE VAR..
  • katılıdk bakalım kullanırız

• ATEŞ kullanıcısına yanıt
    İnternetten başvurdum aradılar birkaç bilgi istediler limiti düşük tuttum gönderdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ms365

Merhaba, hangi akaryakıt firmalarında QR ile ödeme yapmak mümkün (ve kolay) acaba? Deneyimleyen var mı? Teşekkürler şimdiden

Ancak World üyesi olmayacan Shell.ler var, ona dikkat edin.

• şu akaryakıt fiyatlarını döviz masalıyla yükseltenler öncelikle bir rakamı aşağı çeksinler de dürüstlüklerini görelim.

aytemiz mobil ödeme deneyen oldu mu?

4x150 = 50 tl - kampanya getirisi

4x150 = 20 tl - opet world card getirisi (sadece opette)

4x150 = 15 tl - qr kodla ödeme getirisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 4 Ocak 2021; 9:21:37 >
  • erka1907 kullanıcısına yanıt

hocam opette QR kod ile ödeme oluyor mu? daha önce opet de "arabada öde" kullandım ama QR kullanmadım..

bir sorum daha olacak: QR kod ile öderken, hangi karttan ödeme yapılacağını nasıl belirliyoruz? tutup adios dan çekmesin, opet world'den çeksin istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ms365

hocam opette QR kod ile ödeme oluyor mu? daha önce opet de "arabada öde" kullandım ama QR kullanmadım..

bir sorum daha olacak: QR kod ile öderken, hangi karttan ödeme yapılacağını nasıl belirliyoruz? tutup adios dan çekmesin, opet world'den çeksin istiyorum.

marketteki elemana qr ile ödeyeceğim dedikten sonra size verilen kağıttaki qr kodu yapı kredi mobil ya da world mobilden pay kısmından okutunca size kart seçimi ve miktar bilgileri geliyor. buradan kartınızı seçip ödemenizi tamamlıyorsunuz.

Çok teşekkürler

• Total istasyonları world üyesi miydi ? nerden kontrol edebiliyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

şu akaryakıt fiyatlarını döviz masalıyla yükseltenler öncelikle bir rakamı aşağı çeksinler de dürüstlüklerini görelim.

aytemiz mobil ödeme deneyen oldu mu?

4x150 = 50 tl - kampanya getirisi

4x150 = 20 tl - opet world card getirisi (sadece opette)

4x150 = 15 tl - qr kodla ödeme getirisi

aytemiz mobil deneyen var mıdır?

Bi de bana kişiye özel 4x125 tllik akaryakıt alımına 30 TL puan gelmiş. İyi combo oldu. Ama worldopet yok, adios kullanıcısıyım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.