Bildirim
World Cup 2006 Acil!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Optionsta üstte faster die bi yazi olur onu slow medium olarak deiştir sorunun hallolur sanıyorum -
game settings'ten mi bahsediyoruz? başka options var mı? benim hız derken söylemeye çalıştığım şey inanılmaz bir hız.sc oynayanlar bilir.replay izlerken starcraftta. fastest * 16 yapardık. aynı o hızda oyun. ilk yükleyip kontrol ettiğimde bir şey yoktu. daha sonra pc'yi kapatıp açtım böyle oldu. -
Oyundayken maç yaparken esc ye bas speed die bişey vardir o fastet veya faster dir muhtemelen onu medium yaparsan düzelir gibime gelio -
optionsta öyle bir seçenek yok.game settingste oyun slow olarak ayarlı saten.oyun içi çok süratli.oyuncular zaman ve top adeta ışık hızıyla hareket ediyor gibi. -
Başka bi çözüm aklıma gelmio arkadaşlar yardimci olurlar heralde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X