Şimdi Ara

World Eko Kart Hakkında... (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
44
Favori
142.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aidatsız karta bağlı olduğu için aidatsız olan Word kart, aidatlı olanın özellikleri ile aynı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt

Teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuasudba kullanıcısına yanıt
    Hocam inan hatırlamıyorum troy eve geldiği gibi direkt mastercard istedim mh’den.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam herkes ekoya bağlı başka kart çıkartıp onun özelliğini kullanıyor. Ekoya bağlı almanın amacı aidat ödememek.

• ysnadgzl06 kullanıcısına yanıt
    ikisi de amazonda çalışmıyor. ben de değiştirttim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bu nasıl oluyor?

Hocam yapıkredi uygulamasından normal world carda başvuruyoruz. Kart başvurusu kabul edilince hemen müşt. hizm. arayıp “Aslında Eko kart istiyordum uygulamada ekranıma çıkmadı onu istiyordum” diyoruz.
    Sonra onlar ekoyu basıp gönderince mh’yi arayıp “Eko kartıma bağlı Aidatsız World Gold / Platinum kart istiyorum” diyoruz.

Onlar sistemden bakıyorlar uygunsanız “Eko’yu kapattırmadığınız sürece Aidatsız Gold / Platinum kartınızı gönderiyoruz tamam mı?” diyorlar.

—Uygulamadan bakıyorsunuz yeni kart Troy basılıyorsa tekrar mh arayıp “Ben Ekoya bağlı Aidatsız Gold / Platinum kart aldım ama ben Mastercard beklerken Troy gözüküyor uygulamada” diyoruz. Onlar da muhtemelen size “Troy kart evinize gelsin teslim alın ondan sonra tekrar mh arayın değiştirelim” diyecekler. Troy eve gelince mh’yi arayıp değiştirtiyoruz ben mastercard istedim mastercard gönderdiler sonra.

—Eğer uygulamada yeni kart Mastercard / Visa gözüküyorsa yukarıdaki Troy aşamasıyla uğraşmanıza gerek yok.

Eko’ya bağlı aldığınız kart ise kendi özelliklerini kullanıyor.

Eko’yu kaldırın çekmecenin ya da dolabın bir köşesine. Ama Eko’nun limitiyle yeni bağlı aldığınız kartın limitleri ortak.

Eko’yu kapattırmadığınız sürece aidatsız Gold / Plat kart kullanmaya devam edebilirsiniz.

Tek sorun canlı müşteri hizmetlerine bağlanmak uzun sürüyor. O yüzden robot sizi dinlediğinde robota “Kart türü değişikliği” derseniz sizi canlı müşteri hizmetlerine bağlayacaktır.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

benim eko var.
    bu platinum kart ek kart mı, karta bağlı kart ne demek?

Evet ek kart hocam limitleri aynı işte maksat ekonun yararlanamadığı kampanyalardan platinum veya gold ile yararlanmak

• Muhtemelen sisteme bilgileri girerken yanlışlıkla yeni kredi kartı çıkarttırmış olabilirler. Tekrar mh arayın böyle böyle olduğunu söyleyin bakalım ne diyecekler normalde uygulamada sözleşme falan imzalatmadan direkt yapmaları lazımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnadgzl06 -- 10 Ekim 2023; 18:35:20 >
  • Garip bir iş olmuş gerçekten 😅 Demek ki bankanın ikinci kredi kartlarına aidat almama gibi hamleleri de var. Neyse bunu bilmek de iyi oldu hocam teşekkür ettim :)

• Bahsettiğiniz adımdan teyit edemezsiniz. Daha önce aidat yansımamış her karta standart bilgi olarak o tarihi gösterir. Kriter değil yani o söylediğiniz.

yalnız içiniz rahat etsin diye ykb internet sitesi üzerinden form doldurup dönüş şeklini “mail” olarak seçin. Eğer aidat alırlarsa o maili gösterirsiniz.

• Ben ekoya başvurdum sonra Gold karta başvurdum eko aktif olmadığı için aidat çıkar dedi iptal ettim gelince tekrar başvuru yapicam limitleri aynıydı

• yaklaşık iki yıl olacak eko karta bağlı platinum kart kullanıyorum. aidat falan alınmadı bu süre zarfında, merak edenler için yazayım dedim.

tesekkurler gayet aciklayici olmus. bende eko var, aidatli world de var, gecen sene 6. ayda alindigi icin bu sene de kullanip oyle kapatmak uzere bekletiyordum. yazdiginiz gibi ekoya bagli world istedim, ozellikle eko accik oldugu surece aidatsiz olacagi bilgisini aldim. yalniz diger arkadasin yazdigi gibi bana da uygulamada sozlesmeleri onaylattilar. limitler zaten aidatli worldde de ortakti, bunda da ortak gorunuyor. uygulamada da troy gelecek gorunuyor. gelince tekrar arayip duruma bakariz

bu ardda platinum icin 65bin limit gerekliymis, onu da bana vermedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 14 Ekim 2023; 20:20:51 >
  • Ekoya bağlı world gold alalı 1 yılı geçti ve herhangi bir aidat yansımadı. Daha sonra aldığım adiosta aynı şekilde (gerçi o 2-3 aya 1 yılını dolduracak). Uygulamadan bana da sözleşme imzalatmışlardı.

• Amazonia A kullanıcısına yanıt

adios yansıtılabilirler mi? bende eko var, adios isteyeceğim ama sizde gold+adios sıkıntı çıkarabilirmi acaba

• wolkien kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam sağolun. Adios premiumu olan var mı acaba muhtemelen onun da limiti plat gibi 65bindir diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnadgzl06 -- 15 Ekim 2023; 15:41:26 >
  • curky C kullanıcısına yanıt
    Hocam normal adiosa istenmiyormuş yukarılarda bir arkadaş yazmıştı galiba adios kullanıyordu aidatı yoktu yanlış hatırlamıyorsam, adios premium’a istiyorlar mı acaba sorar mısınız?

• curky C kullanıcısına yanıt

Müşteri temsilcisi Eko açık olduğu sürece aidat yansımayacağını söyledi. Bu arada benim ki adios premium ve limit 20.000.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.