Şimdi Ara

World Eko Kart Hakkında... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
44
Favori
142.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eko'ya bağlı plat. kart çıkıyor mu yoksa sadece gold kart mı?

• Merhaba, ben de world eko kart başvuru yaptım ve kart elime geçti.

Görsellerde visa kart olarak belirtildiği için bu başvuruyu yapmıştım fakat troy kart gönderimi yapılmış.

Amazon gibi sitelerde kullanamıyorum bu kartı.

Bunu değiştirebilmem mümkün mü? Yoksa iptal ettireceğim.

• deniz1993 D kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerini arayarak visa kart olanı isteyebilirsiniz. Kartınız geldiğinde isterseniz troy kart olanı iptal edebilirsiniz.

• Kartınız geldi mi hocam Play'den world'e, world'den eko'ya, basımda/teslimat'ta hafif gecikmeler derken bugün eko'ya kavuştuk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Şu anda hala World kullanıyorum hocam bu ekstre döneminden sonra Eko isteyeceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam merhaba valla bu kredi kartı konularını sırtında taşıyorsun teşekkürler öncelikle. World eko karta bağlı gold kart çıkartma olayı hala devam ediyor mu ve eğer ediyorsa derdimizi tam olarak anlatabilmek için müşteri hizmetlerine ne diyeyim tamı tamına? Son olarak gold kartın kendi başına ayrı değil de eko ya bağlı olarak çıktığını tam olarak nasıl anlayabilirim internet bankacılığından vs? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aziz istifa A kullanıcısına yanıt

"Word Eko karta bağlı aidatsız olarak Word Kart, Platinum kart vb. almak" için müşteri hizmetlerini arayıp bu şekilde söylemek

gerekiyor. Bazı müşteri temsilcileri olmaz deyip işlemi sonlandırırsa, tekrar aramak gerekir. Müşteri temsilcisi sisteme bakarak,

sizin adınıza Ekoya bağlı aidatsız olarak kart verilip verilmeyeceğine bakacak. Sonuç olumsuz olursa daha sonra belli aralıklarla

tekrar aramak gerekiyor.

Sonuç olumlu olursa bilgisayardan (Cep telefonundan değil) internet bankacılığına girip aşağıdaki sırayla bakınca aidat alınmayacağı belli oluyor.

1. kartlarım
    2. kart hizmetleri
    3. puan işlemleri
    4. yıllık üyelik ücreti
    5. son yansıma 01/01/1900

Son yansıma 01/01/1900 yazıyorsa ilgili kart Ekoya bağlı olduğu için aidatsızdır.

Bu kampanyanın devam edip etmediğini bilmiyorum.

• Fenman kullanıcısına yanıt

Eko kart aldım. Bu karta bağlı olarak aidatsiz gold kart alabilir miyim? Güncel mi hala.

• Can851 kullanıcısına yanıt

Şuan var.

• Aydoğan* kullanıcısına yanıt

bu bilgi kesin olarak yanlış.

yeni kartta daha önce aidat almadığı için öyle yazar.

aidatlı kart kullandım oradan biliyorum.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    İnanıp inanmamak size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 28 Temmuz 2023; 18:51:41 >
  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt

eitcaret,restorant vsvs kamanyası için aidatlı play aldım. aidat alınana kadar 1900 yazdı.

• World kartta sadece troy mu var.? Geçen hafta yapı kredi müşterisi oldum ve 20 bin limitli kredi kartı gönderiyorlar.

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt

Yok hocam ben 2 gün önce başvurdum world gold için, uygulamadan baktığımda kart görselinde troy vardı müşteri hizmetlerini aradım hem world eko karta hem de mastercarda çevirdiler. Hangisini istiyorsan söyleyebilirsin müşteri hizmetlerine.

• ysnadgzl06 kullanıcısına yanıt
    Eko kart iyi hoşta aidat olmadığı için kampanyaları diğer kartlar gibi değil.

Hocam ben de zaten eko'ya bağlı gold alıp kampanyalardan yararlanmak için istedim :)

Eko ya bağlı nasıl oluyor :)

• World puanları kullanabileceğimiz üye iş yerleri listesi falan yok mu? Mesela ziraatte program ortakları listesi var bankkart lira nerelerde geçerli gösteriyor.

World mobil uygulamasini indirip açtığınızda sağ en üstte harita sembolü (Google Maps gibi) ile bölgenizdeki world uyumlu poslara ulaşabilirsiniz.

*(Yapı kredi mobil uygulama değil)

bende de troy yazıyor uygulamada.
    kart teslim edilmeden tipini visa ya da master card yapmak istedim ama görevli yapamadı, eko olduğu için olabilirmiş.

ne yapsam bilmiyorum troy olunca temassız olmuyor mu, amazonda geçmiyor mu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.