Şimdi Ara

World Eko Kart Hakkında... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
44
Favori
142.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trovin

world eko öneririm. Bence aidatsızların içerisinde ki en iyi kart. World mobilden standart bütün kampanyalara ücretsiz katılabiliyorsunuz. +taksit hariç normal vade farksız taksit ve puan kampanyalarıda ücretsiz şu an için. Mesela geçen gün hepsiburada dan vade farksız 9 taksit + 190 tl world puan aldım :)

yalnız ykb gelire ve lks ye aşırı takık. Lks boşluğu yoksa limit vermeyebilir. Şansınızı deneyin derim

Ballandıra ballandıra anlattın. Vade farksız 9 taksit şu dönemde çok zor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aidatsız Word Ekoya bağlı, yine aidatsız olarak sistemde kişiye görünüyorsa Word kart, premium kart vb. verebiliyor. Bunun için müşteri hizmetlerini zaman zaman aramak gerekiyor.

Taksit olayına gelince 9 taksit ya da 9'dan fazla taksit de verebiliyor. Burada önemli olan Word Ekonun sanal kartıyla işlem yapmak gerekir. Sanal kart işlemini aidatlı Word kart işlemleri gibi görüyor. Aynısı Garanti aidatsız Flexi kart için de geçerli. Word Eko sanal kart yerine, Word ekonun kendisi ile işlem yapıldığında, aidatsız kart taksit sınırlaması geliyor.

• Saiph kullanıcısına yanıt

Hepsiburada satıcılı apple watch series 8 aldım daha yeni. Hatta siz zor dediğiniz için kontrol ettim az önce halen vade farksız 9 taksit yapıyor. Ürün bazında değişiyor sanırım taksit seçenekleri. Ama sonuçta uygun kampanya denk gelirse iyi karttır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saiph kullanıcısına yanıt

Benim yüksek limitim olmadan önce de iş bankası ve yapı kredi limit vermiyordu. Kesinlikle limit düşürmeyin faydası olmaz.

Bu arada world kartın verdiği 9 taksit olayı çok iyi. Bilgisayar alırken kullanmıştım. Ayrıca, uygun sektördeki harcamaya ücretsiz harcama erteleme seçeneği de veriyor.

• Amazonia A kullanıcısına yanıt

iş bankası çok katı özellikle ama yapıkredide öyle sorun yaşamadım istediğim miktara kadar artırıyorlar.

• Puan veren akbank ve garanti var. Vade farksız 6 taksit ten yukarı çıkamadım elimdeki ürünlerle. Sürekli başkalarına alışveriş yaparak puan topluyorum.

• WellsFargo kullanıcısına yanıt

Yapı Kredi'yi aktif kullanıyorsanız ve işlemleriniz gelirle uyuşuyorsa sıkıntı çıkarmıyor. Bankayla ilk defa çalışacak kişiler için diğer bankadaki limitleri yüksekse kabul edeceği gelir yüksek olacağından doğrulama isteyebiliyor.

• Daha önce başka bankalardan kredi kartı alırken herhangi bir problem yaşamadım fakat Puanım olmasına ve gelirim olmasına rağmen ilk defa ziraat bankası kredi kartı basvuruma red verdi. Şu anda maximum kullanıyorum. 2 kredi kartı almak istiyorum. World eko kart lcwaikiki, flo gibi yerlerde vade farksız taksit yapması cazip geldi. Sizler world eko karti tavsiye edermisiniz?

• Mst434 M kullanıcısına yanıt
    Devlet bankaları sıkı politika uyguluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Play kart Eko karta çeviriliyor mu bileniniz var mı?

Müşteri temsilcisini aradığım zaman ilk başta Play'i Eko'ya çeviririz dediğini hatırlıyorum, bu konuşmadan 2 hafta sonra dün akşam aradığımda ise önce Play'i Word'e sonra da Word'ü Eko'ya çeviririz dedi.

• N3F3S kullanıcısına yanıt

Baştan söyleyeyim sorunuzun cevabı yok bu yazıda. Ben de aynı durumdayım. Kart onaylandıktan sonra arayıp world ekoya çevirtmek istemiştim, işlemi şubeden yapmanız gerek gibi ibr şey demişti. Şubede de kart öğrenci statüsünde olduğu için çeviremeyeceğimi söylediler. 18-24 yaş ile ilgili mesaj gelince arayayım çevirteyim dedim; önce worldcard oluşturulup teslim alıp sonra worldcarda dönüştürebileceğim söylendi. Bekliyorum ben de.

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Benim öğrencilik statüm bu ay biteceği için öğrenci durumundan düşecek sanırım kart ve normal aidatı olacak çünkü geçen müşteri hizmetleri ile konuştuğumda 2 tane şarttan birisinin öğrenci olmak olduğunu söylemişti.

Yani bana dedikleri gibi play'i word'e sonra da onu da eko'ya mı çevirin dediler.

Benim yaş kısmında sorunum var, çoktan 24 yaşından büyükken çıkarttım kartı nasıl olduysa. Yaştan dolayı kartı iptal edilecek bir arkadaşın kart süresi kasımda bitiyormuş ama geçen ay iptal etmişler, kart uygulamada da gözükmüyormuş artık. Wolrldcard basılmış sanırım ama henüz teslim almadığı için ekoya çevirememiş. Bizimki de öyle olacak sanırım ama öğrenci olamayan play karttan normal worldcard gibi yıllık ücret alıyorlar ve bu kart açıldıktan sonraki 6.aya denk geliyor olabilir. Ekstre borcunu ödeyip bir iki gün bekleyeceğim, değişen bir şey olmazsa tekrar eko talep edeceğim olmazsa worldcard yapıp sonra eko. Bu dediklerim olmazsa iptal ettiririm, şu anki limit 1000 tl zaten. Gelir belgesiz Akbankta 30000 tl, Garantide 25000 tl limitim var, bunlar hem kampanya yapmıyor hem de gelir belgesi olmadan limit vermiyor. Yasal olarak doğrusunu yapıyorlar ama diğer bankalarda ödemede gecikme yapmadığım için artırıyorlar, kurallları değiştirmek lazım.

Hocam play'i tamamen kapatıp uygulamadan World kart başvurusu yapmanız gerekiyor. Sonrasında MH'yi arayıp ben aslında World Eko istiyordum ancak uygulamada göremediğim için World başvurusu yaptım çevirebilir misiniz derseniz kart daha basılmadığı için çeviriyorlar. Eve World kart gelmeden bu şekilde halledebiliyorsunuz.

• Depar Atan Uruk Hai kullanıcısına yanıt

Hocam o şekilde de kredi notu düşüyor diyorlar ilk kredi kartını kapattırdığın zaman ve elimde herhangi bir öğrenci belgesi olmadığı için tekrardan yeni çıkartacağım karta 2k tl limit sağlarlar mı bilmiyorum.

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

Bende şu zamana kadar Yapı Kredi'de ödeme geciktirme yapmadım ama 2k tl'nin üzerine çıkamadım hocam limitte (sanırım öğrenci belgesi ile Play kart aldığım için öğrencilere sağlanan 2k limitin üzerine çıkartmıyorlar da olabilir).

Evet dediğiniz gibi bence öğrenci olmadıktan sonra Play'in hiçbir anlamı yok zaten normal World karttan 50-100tl daha ucuz aidatı oluyor.

Bence zannetmiyorum hocam Play'i direk Eko'ya çevirmiyorlar sanırım herhalde biz Play>World>Eko gibi bir yönelim yapmamız gerekecek.

Peki aidat konusunda bilginiz var mı World kartı direk aldıktan sonra beklemeden Eko kart başvurusu yapsam yine de World'ün aidatını öder miyim?

YKB'de limit konusunda hiç problem yaşamadım. İlk World kart başvurusu yapmıştım sonra iptal edip Eko'ya döndürdüm, sonrasında Eko'ya bağlı platinum almıştım. En son iş yerinden Koç Ailem verdikleri için Eko'yla Platinum'u kapattırdım. Şimdi maaş bankası olduğu için promosyon parasına ek kampanya olarak World kartlardan birini alırsanız aidatsız diye mesaj geldi. Tekrar Platinum açtıracağım. Böyle zırt pırt kart açıp kaparım kredi puanım düşüyorsa bile hiç sıkıntı yaşamadım. 15k limitle başlamıştım geçen ekim ayında, sırasıyla 20, 25, 35 ve 45k'ya çıktı en son. Geçende 65k limit önerdiler uygulamada arttırmadım artık.

Bu arada hangi kartı önerecekler diye uygulamada en az 10 defa kredi kartı başvurusu yapıp başvuruyu tamamlamamışımdır bugüne kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depar Atan Uruk Hai -- 2 Temmuz 2023; 13:8:3 >

Valla hocam öğrenci olduğumdan mütevellit midir nedir 2 buçuk yıldır Yapı Kredi Play kullanıyorum ödemelerimi bir kere bile geciktirmedim asgarisini bile ödeme durumum olmadı ama ne hikmetse 2k'nın üstünde illallah vermiyorlar ben de bunu öğrenci olmama bağlıyorum.

Öğrenciysen arttırmaz YKB kredi kartı limitini. Benimle aynı iş yerinde çalışan arkadaş var öğrencilik dönemimizde aynı odada kalmıştık. O zamanlar onda YKB'nin kredi kartı vardı, şu an çocuğun maaş bankası YKB olmasına rağmen hâlâ 2000 TL ki çalıştığım yerde daha yüksek kıdemde çalışıp daha fazla maaş alıyor. En son şubeye gideceğim diyordu bir türlü halledemedi. Galiba öğrenci olarak kalmış bankanın sisteminde.

Olabilir hocam Sikayetvar da birkaç böyle şikayet okudum 14 yıldır hala Play kartı olup 1000₺ limitli olan.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.