Şimdi Ara

World ile qr kod ya da mobil ödemeye 100/50 TL iade.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
17
Favori
31.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TYC ile altın alımı yapılamıyor artık arkadaşlar hepimize geçmiş olsun. :(

• Bir dünya yükleme yaptık tyc uçması kötü oldu. Sorudum devamlı kapanmış. Ciklet satarsınız dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bonuslarlayaşıyorum kullanıcısına yanıt
    Yapmaaaaaaa, iş yeri daha yeni bir sosyal yardım paketini devreye alacaktı, trendyol cüzdan söylentisi vardı, şimdi yapılan 20k sosyal yardımla ciklet mi alacağım.

• bonuslarlayaşıyorum kullanıcısına yanıt

Hbc ile de alınmıyor, yazik oldu

• İade değil hocam puan veriyor. Basligi duzeltmelisin. Zamaninda iade kampanyalari da oldu worldun mesela geçtiğimiz kasim aralik aylarinda. İade de karta yansimasi +50 şeklinde oluyor, burda anlik olarak 50 worldpuan veriyor

• FOCUSSTYLE kullanıcısına yanıt
    Oldu hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jumaruu kullanıcısına yanıt

aynen. bir sürü karttan cüzdana yükleyip ahlatcıdan alışveriş yapıyorduk. ne amaçla yaptılar ki bunu? ancak müşteri kaybederler bu kafayla...

• Kampanya ilk çıktığında katılmıştım sonra uygulamadan kayboldu bu gün harcama yaptım puan yansımadı.

• sadbul S kullanıcısına yanıt

Puan yatma tarihi ne zamandı acaba? Ben de göremedim, ay sonuna kadar geçerli olacaktı.

En azından puan yatma tarihinden sonra talep açtırılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Kampanya ilk çıktığında katılmıştım sonra uygulamadan kayboldu bu gün harcama yaptım puan yansımadı.

Aynı sekilde oldu kayıt açtım hemen yatmasi gerekiyordu

• ChaRisMaTiq1i kullanıcısına yanıt

Eeee

• okttay kullanıcısına yanıt

A101 ve şokta bu şekilde oluyor mu acaba? Bugün A101e gittim.Kasiyere QR ile ödeme varmı diye sordum ama bilmediği için net cevap veremedi.

Mobil ödeme NFC mi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 22 Ağustos 2022; 20:12:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KISKANIYORLAR

A101 ve şokta bu şekilde oluyor mu acaba? Bugün A101e gittim.Kasiyere QR ile ödeme varmı diye sordum ama bilmediği için net cevap veremedi.

Mobil ödeme NFC mi oluyor

Telefonunuz nfc destekliyor ise en zahmetsiz ve kolay olanı nfc kasiyere direkt temassız ödeme yapacağım diyorsunuz ve kart yerine telefonu posa dokunduruyorsunuz bu kadar 👍 (tabii ilk önce telefonunuzdan nfc ödeme ayarlarından World Mobili açmanız ve World Mobilden de World Pay ayarlaması yapmanız gerekiyor)

• Yarın nfcli telefon geliyordu, teşekkürler.Nfc en basiti o halde.Nfc olunca migros,Bim gibi yerde de çok rahat kullanabiliriz öyleyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 22 Ağustos 2022; 20:52:18 >
  • Kampanya görünüyordu ben de, bugün baktim yok.
    Ne gerizekalı uygulama

• ChaRisMaTiq1i kullanıcısına yanıt

Ne dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: KISKANIYORLAR

Yarın nfcli telefon geliyordu, teşekkürler.Nfc en basiti o halde.Nfc olunca migros,Bim gibi yerde de çok rahat kullanabiliriz öyleyse

Tabii ki yapabilirsiniz sadece kasiyere temassız ödeme yapacağım demeniz yeterli telefonu aynı kart ile temassız işlem yapar gibi posa dokunduracaksınız bu kadar 👍

• sadbul S kullanıcısına yanıt

Benim durumda aynı, harcama yaptım.puan gözükmeyince telefon edip ,bugün kayıt açtırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet macit -- 22 Ağustos 2022; 21:39:6 >
  • bilal_176 kullanıcısına yanıt
    Hala ses yok cevap gelmedi daha

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.