Şimdi Ara

World ile qr kod ya da mobil ödemeye 100/50 TL iade.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
17
Favori
31.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bankanın hangi kredi kartını kullanıyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta katılmıştım şu anda gözükmüyor alışveriş yapsam puan yatarmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gabriel+ kullanıcısına yanıt
    Adios

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Az önce uygun ödeme yaptım ancak puan gelmedi. Kampanya kayboldu

• Çoğu market çalışanının QR kod ödemeden haberi bile yok. Bir kısmı yapmayı beceremiyor bir kısmında altyapı hazır değil bazılarının da uğraşmak işine gelmiyor yok aga olmuyor deyip geçiyorlar.

Milleti bu sıcakta ordan oraya dolandırıp covid riskine sokma kampanyası olarak adını değiştirsin world.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 14 Ağustos 2022; 14:34:39 >
  • Miranda Kerr kullanıcısına yanıt
    Bana dün bu kampanyayı tanımlamışlar bugün de katılım yaptım. Ama henüz harcama yapmadım.

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt
    Yapı Kredi World Eko Kart aidat ücreti yok,ben bu kartı aldım kampanya dün tanımlandı bana.

• qr ile hiç bir yerde alışverişyapamadım en sommahalle bakkalına sordum qr ile ödeme varmı var dedi şaşırdım 100 tl harcadım hemen 50 tl yüklendi

• Kampanyanın ilk günü görünmedi ta ki güncelleyene kadar.Katıldım.Fakat bir daha hiç görünmedi ortalıklarda

• Bende vardı katılmıştım ama su an görünmüyor

• Bence yanlışlıkla herkese gondirdiler sonra geri aldılar ,babamın kartta ilk günden beri duruyordu katıldık harcama yaptık puan geldi hatta puanı da kullandık.Benim karta ilk geldi sonra kayboldu.Ben kartı sık kullaniyorum ,babam hiç kullanmıyor.Bence kişiye özel yapacaklari kampanyayı herkese açtılar sonra duzelttiler.

• böyle kampanyamı olur uygulamada gördük katıldık. puan gelmeyince uygulamaya baktım kampanya uçmuş. Artık bankalar ne yaptıklarını şaşırdılar ya kampanya yapma yada yaptıysan ver herkesin puanını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsaglam -- 15 Ağustos 2022; 10:16:18 >
  • 100 tl srarbucks bakiye yuklemeye 50 tl wp + restoran cafe kampanyasindan 5tl wp+ starbucks kampanyasindan 40tl starbucks puan. 3 kampanya birlestir gibi duruyor.
    World ile qr kod ya da mobil ödemeye 100/50 TL iade..
    World ile qr kod ya da mobil ödemeye 100/50 TL iade..

• İlk önce bende yoktu kampanya dün veya daha önceki gün gelmiş bana. Bu arada şok markette mobil ödeme ile alışverişimi yaptım 50 tl hemen geldi.Hatta şokta 200 e 40 vardı onla kpmbo yapayım dedim o cepteşok da geçerliymiş boş yere 200 tl lik alışveriş yaptık :))

• Arkadaşlar QR ödeme hangi marketlerde geçiyor ?

• leon1881 kullanıcısına yanıt

a101 de yaptım ben

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, az önce müşteri temsilcisiyle görüştüm. World mobilden kampanyanın gittiğini belirttim ekranlardan kontrol sağladı. Kampanyaya katılmışsınız işlem yapmanızda herhangi bir sakınca yok dedi.
    Eğer sizde katılım sağlamışsanız işlem yapın eğer yüklenmezse kayıt acarak puanları alabilirsiniz. Bilginize

• şuan kampanyayı görüntüleyemiyorlar , kampanya bitiş tarihinde talep açın dediler

• puan anında yatmalıydı normalde

• m-99 M kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde çok çalışan var. Pos cihazı özelliğini bilmiyorlar. Bir çok pos cihazında bu özellik artık var. Temassız ödeme ekranındayken postan 0 tuşuna basınca hemen QR kod ile ödemeye geçiyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.