Şimdi Ara

World ile qr kod ya da mobil ödemeye 100/50 TL iade.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
17
Favori
31.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aynı şekilde biz migrosta denedik 0 basınca pos hiç tepki vermiyor. muhtemel daha altyapı hazır değil

• Uygulamada gözüyordu katıldık, alışveriş yaptık, kampanya silinmiş!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu ben açtım ama fırsattan ben yararlanamadım iyi mi😁

Kaybolmuş uygulamadan🥹

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fonseca_ -- 11 Ağustos 2022; 22:34:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende plan yapmıştım 2 ayrı karta tanımlanmıştı ikiside kaybolmuş planlar iptal😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de yararlanamadım annemden de son anda yararlandık 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir kaç güne gelir gibime geliyor e ticarette bir sefer bende öyle olmuştu sonradan geldi.

• Kampanya geri gelir YKB de arada kampanya kaybolup geri geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun açıldığı lk gün Güncellemeden önce de güncellemeden sonra da bu kampanyayı kendi uygulamasında göremeyen, bulamayan, yani kampanyanın olmadığı tek gariban ben olsam gerek ki, benim dışında herkeş yararlanmış... 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 11 Ağustos 2022; 23:6:4 >
  • Ben katılmıştım kaybolmadan önce, bugün alışveriş yaptım gelmedi puan arayım kayıt açtırdım temsilci kapmaya bizde görünüyor anlık bir sıkıntı vardır dedi

• Huawei telefonlar ile Qr okuma olmuyor maalesef. Sorun bir türlü çözülemedi.

• BUNUN PUANI HEMEN MI YUKLENIYORDU YADA YUKLENME TARIHI NEYDI?

• takip

bende katılmıştım şu anda kampanya görünmüyor:(

• barikat2005 kullanıcısına yanıt
    Hemen yükleniyordu hocam kazandıklarından bakabilirsiniz kampanya görünmese de 50 tl puan görünüyor

• Kampanyalarla kazanılan Worldpuan süreli mi veriliyor hala? Sırf bu yüzden kullanmayı bıraktım..

• Kampanya uctu gitti, katilmistim , mobil odeme alisveris yaptm sayilmis mi die bakiyim dedim, puuff ucmus kampanya, yatan bir puan fln da yok. Hayirlisi bakalm :)

• Aynı problem bende de var kazanım da sağlamıştım kayboldu kampanya

• Arada word un kampanyalari kaybolup 1 2 gün sonra yeniden görünüyor.umarım yine öyle olur

• Konuyla ilgili müşteri hizmetlerini aradım. Katılım yaptığımı ve buna istinaden harcama yaptığımı söyledim. Onlar da sistemlerinde kampanyayi göremediler. Sorun devam ederse kampanya bitişinin ertesi gün olan 1 Eylül'de arayın beyaniniza istinaden telafi edelim dediler.

• Arkadaşlar kartlarda tanımlı olan kampanyalar biliyorsunuz iki üç gündür gözükmüyor fakat şuan kampanya gelmemiş kartlara tanımlanmış fakat eski gelen kartlarda kampanya gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 13 Ağustos 2022; 1:40:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.