Şimdi Ara

World ile qr kod ya da mobil ödemeye 100/50 TL iade.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
17
Favori
31.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • migrosa da gittim a101'e de gittim qr kodlar ödeme nasıl alınır bilmiyorlar

yok abi qr kodla ödeme türkiyede olmuyor

ya bilmiyorlar ya işlerine gelmiyor

bizim poslarda yok deyip geçiyorlar boşuna bu sıcakta yürüdük terledik

maalesef kampanyadan faydalanamıyoruz çok iyi oran ama geçen yer yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 10 Ağustos 2022; 12:16:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hiç bir yer bulamazsanız gidin LCWaikiki den 100₺ hediye çeki yükletin.

Yakıt alanlar var ise Shell de yapı kredi kampanyası var onunla birleştirsin.

Dikkat etmeniz gereken min. 100₺ qr ile ödeme yapmanız.

• Shell' de her iki ödeme sistemi de var mı?

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Her 2 ödeme derken?

Ykb üyesi shellerde direk qr ile ödeyebiliyorsunuz. Mobil ödeme kullanmadım hiç Shell de

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt

NFC yani....

Az önce Shell' den QR ile 300 TL yakıt aldım....

• Tl kartım var, ına gelmiş kampanya katılım yaptım harcama yaptım tebrikler yazıyor ama 2 gündür yatan puan yok, play kartla mobil ödeme yapan akraba var, ona da tebrikler yazıyor ama yatan puan yok,

Puanı yatan varmı? Puan hareketlerinde vs gözükmüyor

• Ukiro26 kullanıcısına yanıt

teşekkürler boşa migrosta uğraşmayayım o zaman. Shell de oluyordu sanki.

• Bana bu geçen ay çıktı. Ama bu ay çıkmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muhammet0178 M kullanıcısına yanıt

Bende de world mobilden baktığımda tlcard kısmında kullanılabilir puan yazan yerde yazmıyordu ama altta süreli puan diye bir kısım var oraya tıklayınca göründü, migrosta kullandım puanı. Kullanılabilir puan kısmında görünmemesi sinir etti, dikkatli bakmasam görünmeyecekti. Kredi kartındaki puan kısmında böyle bir sorun yok.

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt

Mobil ödeme yapma şansınız varsa mobil ödeme yapın hocam, kampanya sayfasında temassız poslarda mobil ödeme yapılabilir diyor.

Geçen ay Teknosadan yapmıştım ben bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğburger -- 10 Ağustos 2022; 20:34:40 >
  • Bu kampanya bende gözüküyordu artık gözükmüyor bugün harcama yapacaktım kaçırdık

• whitewolf101 kullanıcısına yanıt

bende de vardı kaybolmuş. geri gelir belki

• Kampanyayı geri çekmişler, görünmüyor artık.

• Ykb World card aidat ücreti nedir?

• dün Shellde kullandım. Hem Shell kampanyası işledi hemde anında 50 TL puan yüklendi.

• Genelde geri geliyor kampanya. Görünmüyor bir süre sonra geliyor tekrar

• sguler16 kullanıcısına yanıt

hocam geçen gün katıldım, bugün benzin aldım kontrol ettiğimde bende de görünmüyor ama puan hemen yatmış

• Sanırım uygulamayı güncelledim. Kampanya görünmüyor bende de. Umarım geri gelir. 100/50 super bir oran.

• Provisyondan çıkar çıkmaz 50 TL WP yattı...

• Bi arkadaşın mesajıdır—-

dün şoka gittim. Qr ile ödemeyi bilmiyorlar. Ödemeyi kasadan posa gönderdi. 0'a bastım wordpay ve Garatipay çıktı. Wordpay'i seçince Qr kod cıkıyor pos ekranına, uygulamaya girip kodu okuttum ve sonra pos ekranında SATIŞ - TAKSİTLİ SATIŞ gibi alt alta seçenekler çıktı. Satışı seçtim. ödeme alındıgına dair mesaj geldi.

Şokta çalışan kasa personeli ''abi ödemeyi kapamadı sistem ödeme alınmadı gözüküyor dedi'' sonra ödeme alındıgına dair mesajı gösterdim. kasadaki personel '' o para senin kartına geri iade olacak ödeme başarılı değil şuan '' dedi ve temassız ödeme yaptım.

Kartımdan 2 kere para çekildi ve fişimle beraber bugün şoka gidip iade talep edeceğim. Kasadaki kişi zaten sıkıntı olursa fişi getir iade yapalım dedi.

Bu arada ilk qr ile okuttuktan sonra , temassız 2.kez ödeme yaptıgımda çıkan kasa fişinin altında 50tl wordpuan kazandığım yazıyor yani aslında ilk QR ile ödemem başarılı oldu ki hemen 2. ödememde fişin altına 50tl wordpuan bakiyeniz var yazıyordu demekki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.