Şimdi Ara

World ile qr kod ya da mobil ödemeye 100/50 TL iade.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
17
Favori
31.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkür ederim şimdiden. Bende bizim ordaki A101 e gecen ay sorduğumda qr ile ödeme yapılmıyor demişti. Bilmeme ihtimali oldukça fazla tabi. Olmadı Migros ta yapılır bu işlem sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

A101 dışında herhangi bir markette denemedim. A101 kasiyeri yapılmadığını söylemisti. Sizin denediginiz bir market var mıdır?

• migroslarda var mı?

• peacemaker kullanıcısına yanıt

ben evin altındaki 2m migros sordum bizde yok dediler. ama eski kasa kullanan jet'ler de yapılıyor diyenler var.

bir gidip denemek lazım. kasiyerlere sorunca direkt yok diyorlar. ödeme ekranı pos gelince 0 tuşuna basalım bakalım ne çıkacak :)

• Tahir26 kullanıcısına yanıt
    Hepsinde oluyor bilmediğinden ötürü sizi oyalıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

200 tl QR ödeme yaparak hem shell kampanyasından ilave 10 puan hemde bu kampanyadan 50 puan kazanmış oldum. sanırım %50 dediğine göre bu kampanya için 100 tl QR yeterli olsa gerek

• Anneme geçen ay gelmişti 100/50 bu ay da hem bana hem de anneme aynı kampanya gelmiş 50/50 annemin telefonunda NFC yok onunkini QR ile kendimden de artık NFC ile puanları alırız (bu arada bu kampanyada puan anında yatıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 9 Ağustos 2022; 19:7:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pisst0n kullanıcısına yanıt
    kendin seçiyorsun ödeme sırasında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapıkredi world eko kart kullanıpta gelen var mı ? Eko olduğu için yok sanırım bende

• Miranda Kerr kullanıcısına yanıt
    Bende eko kart var gelmiş hocam kampanya

• Faydalandık. Teşekkürler

• Hem eşime hem bana gelmiş eko kart ikimizinki de haber veren arkadaşa teşekkürler

• kredi kartımı bu

• Temmuzda gelmişti harcadım. Bu ay da gelmiş. İyi oldu. Hemen 100 liralık lpg alayım  

Teşekkürler.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

nasıl oluyor peki, ödeme ekranında 0 tuşuna basınca çıkıyormu. ona göre bizde olmuyor diyen migroslara bu şekilde anlatalım

• Geçen ay world nfc bozuktu. Maximum nfc kullandım. Bu aralar problem yaşayan var mı?

• İlk harcamaymış ona dikkat etmedim boşu boşuna yaktık kampanyayı

• teşekkürler katılım sağladık

• Bu kadar saçma soru olmaz ya, adam hangi sektörde geçiyor diye sormuş, diğeri alışveriş şartını sormuş, gidip nfc ile ödeme yapacaksın ya da kameranı açıp ödeyeceksin, zaten şartlarda hepsi yazılmış hala boş boş sorular

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.