Şimdi Ara

World in Conflict [***ÇIKTI***] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
1
Favori
40.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkta çıktı diyor fakat çıkış tarihi 27 ekim 2007 çıktımı bu oyun?
  • çıktı
  • Çıkalı epey oldu
  • 3. bolumden sonrasının save i lazım arkadaşlarr
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

size bir soru sizce bu yil en iyi strateji world in conflict mi olur yoksa company of heroes un yeni oyunu mu(cikacak daha var)

Bence World In Conflict olur...Nedeni ise türe yenilik getirmesi ve inanılmaz grafikleri.Ve çok az RTS'de bulunan haritanın her yerindeki hareketlilik...

ama şuda var 3-4 tank 4-5 takım askerlede olmaz ya bnim sevmedğim kısmı o oyunun diğer taraftan herşeyi güzel ama ne bileyim daha fazla ünite kontrol etmek isterdim mesela supcom gibi tiberium gibi coh gibi v.s
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilter88

quote:

quote:

size bir soru sizce bu yil en iyi strateji world in conflict mi olur yoksa company of heroes un yeni oyunu mu(cikacak daha var)

Bence World In Conflict olur...Nedeni ise türe yenilik getirmesi ve inanılmaz grafikleri.Ve çok az RTS'de bulunan haritanın her yerindeki hareketlilik...

ama şuda var 3-4 tank 4-5 takım askerlede olmaz ya bnim sevmedğim kısmı o oyunun diğer taraftan herşeyi güzel ama ne bileyim daha fazla ünite kontrol etmek isterdim mesela supcom gibi tiberium gibi coh gibi v.s

Ben o eksikliği Medieval II'de kapattığım için sorun olmuyor fazla :)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ilter88

quote:

quote:

Ben o eksikliği Medieval II'de kapattığım için sorun olmuyor fazla :)

bende medieval 2 yi bıraktım artık ilgimi çekmiyor nie böle oldu bilmiyom ama wic hayal kırıklığı benm için daha fazla ünite kontrol etmek isterdim

• Daha gelmedi bizim burdaki satıcılara çaresiz bekliom çekemiomda limitli zaten kotayı çoktan aştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cryofnightmare

Daha gelmedi bizim burdaki satıcılara çaresiz bekliom çekemiomda limitli zaten kotayı çoktan aştım

cdciye verceğin parayı limitsize ver daha hesaplı oluyor
  • bu oyunda generals taki gibi skirmish modu yokmu arkadaşlar?
  • oyun donanimhaberde strangehold kadar bile ilgi görmedi oysa gamespotta felan edtörün seçimi olmuştu oyun :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoDRaC

oyun donanimhaberde strangehold kadar bile ilgi görmedi oysa gamespotta felan edtörün seçimi olmuştu oyun :(

Haklısın ben de nedenini anlayamadım pek oyun çok başarılı aslında...
  • quote:

oyun donanimhaberde strangehold kadar bile ilgi görmedi oysa gamespotta felan edtörün seçimi olmuştu oyun :(

insanlar stratejiye pek gelemiyor
    ama oyun çok güzel valla , hard da oynuyorum acaip saldırıyolar baya hızlı olmak lazım
  • oyunu çok sevdim ki stratejileri severim ancak fena halde kastı bende demosuda kasmıştı ama full sürümü dahada kastı. sistemim çok eskidi tabi bu oyun tam bir yeni nesil abidesi. Ancak grafik ayarlarını düşürğümde iğrenç oluyor resmen moralim bozuldu medium ayarlar ile oynayamıyorum artık bekliyecem yeni bir işlemci ekran kartı ram anakart monitör vs alana kadar Bi yerden bana 2000ytl bulabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

oyunu çok sevdim ki stratejileri severim ancak fena halde kastı bende demosuda kasmıştı ama full sürümü dahada kastı. sistemim çok eskidi tabi bu oyun tam bir yeni nesil abidesi. Ancak grafik ayarlarını düşürğümde iğrenç oluyor resmen moralim bozuldu medium ayarlar ile oynayamıyorum artık bekliyecem yeni bir işlemci ekran kartı ram anakart monitör vs alana kadar Bi yerden bana 2000ytl bulabilirseniz sevinirim

evet bendede o moral bozukluğu oldu özellikle ilk bölümde baya kasıyor ama ileriki bölümlerde açık alanlar var oralarda kasmalar düşüyor genede detayların hepsini açmak isterdim,bunun için keseyi açmak lazım

• Oyunu yükledim arkadaşlar. Stratejiden başka oyun oynamayan birisi olarak, gamespot gibi güvenilir bir sitede de editörün seçimi sıfatını kazanan bir oyundan açıkçası çok daha fazla şey bekliyordum.

Bir kere oyunda skirmish bölümü yok! Bu nasıl strateji diyorsunuz haliyle... Tamam şu bir gerçek, oyunun grafikleri bir strateji oyunu için çok çok yüksek seviyede ve bu açıdan strateji türüne çağ atlatıyor denilebilir. Ancak normal strateji oyunlarına hiç benzemeyen kontrol sistemi ( mesela aksiyon oyunlarındaki gibi w,a, s, d tuşlarıyla kameranın hareket etmesi gibi) oldukça can sıkıcı olabiliyor benim gibi sadece mouse hareketleriyle oyun oynamak isteyenler için. Aynı zamanda diğer arkadaşların da belirttiği gibi fazla birim kontrol edemiyorsunuz. Halbuki haritalar o kadar büyük o kadar büyük ki çok sayıda birimin olmasını gerekli kılıyor kesinlikle.

Ancak herşeye rağmen çağ atlatan diyebileceğimiz grafikleriyle bu oyun unutulmazlar arasına girecektir. Gerçekten iyi sistemi olanlar sırf manzaraları izlemek için bile bu oyunu yükleyebilir diye düşünüyorum

Bu arada performans açısından da bir iki not düşeyim. Oyun gerçekten güçlü bir sistem istiyor. Çift çekirdek tam anlamıyle verimli bir şekilde kullanılıyor bu oyunda. Bellek ihtiyacı oyunun yüksek. 2gb ram gerekli. Vga belleğini de çok sömürüyor oyun. 512mb üstü vga belleği bu oyunda işe yarayacaktır. Şunu da söyleyeyim. Antialias hatta ondan da fazla anisotrop filtering bu oyunda vga nın canına okuyor. Şimdiye kadar hiçbir oyunda özellikle af açmanın bu kadar performans düşürdüğüne şahit olmamıştım.

X2 5200@3ghz, 1950gt@pro, 2gb ram sistemimle aa ve af açmadan medium-high ayarlarda, çok da görüntüden fedakarlık etmeden, 1680x1050 çöz.de akıcı bir şekilde yaklaşık 30fps ile oyunu oynadım. Sistemlerinin yetip yetmeyeceğini düşünen arkadaşlara umarım benim sonuçlarım bir fikir verir.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marstazaman -- 24 Eylül 2007; 4:41:40 >

• arkadaşlar oyunda skirmish yapılabiliyor ....şöyleki; oyunun multiplayer kısmına girin şifreye cancel deyin ve local network e girin , açılan pencerede player vs boots diye bir bölüm var onu seçin orda kaça kaç şavaşacağınızı seçin sonra haritayı filanda seçtikten sonra oyuna girin.oyuna girince yukarıdaki bayrakların olduğu kısımda otomatik takım seçmeyi işaretleyin ve oyuna başlayın...........
  • böylece skirmish(çarpışma, Çatışma) eksikliğide giderilmiş oldu. :)
  • quote:

böylece skirmish(çarpışma, Çatışma) eksikliğide giderilmiş oldu. :)

evet ben denemiştim hatta güzel bişi,
    oyunda LAN seçeneği var hamachide olur diyorum ben
  • Ya şu oyunu(orjial olması gerkemez) gönderecek yokmu boş cd parasını ödüyim isterseniz kargoyuda ben ödiyim lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.