Şimdi Ara

World in Conflict [***ÇIKTI***] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
1
Favori
40.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa ben bi yerde takıldım 8.bölüm beyond iron the cuntain mi ne bölümün adı
    görevleri yapıyorum.yukarda(bana göre) 2 tane daire alıncak diyor 7-8 tankı orda indiryorum daireleri alıyorum biraz sonra mission failed yazıyor. nedeni ise: pilotları mı ne koruyamamışım. bu pilotlar nerde yaa 3-4 defa oynadım aynı bölümü canım sıkıldı artık.bi yardım edin lütfen (bölüm karlı bi yer ve en başta 4 tane airborne ekibi veriyor hani bombardıman çağırabilen elemanlardan)
  • Oyun gerçekten güzel olmuş. Dinmeyen aksiyon ve harika grafikler ile strateji türünün en iyi örneklerinden biri olmuş şimdiden.

Oyun hakkında kötü yorumları okumuştum, oynamama kararı almıştım ama sonradan içim el vermedi, denedim yine de. Strateji hastalarına tavsiye ederim.

World in Conflict [***ÇIKTI***]

• oyuna kötü yorum yapanların doğru dürüst oynadıklarına inanmıyorum,senaryo muhteşem ara sahneler film gibi strateji oyunlarında gördüğümüz en iyi grafiklere sahip ve oynanış çok zevkli daha nolsun
  • oyun gerçekten güzel olmuş. bitirdim ben ama keşke ruslarla da oynama imkanımız olsaymış. sonuçta yine amerikan propagandası...
  • stranglehold u alinca para kalmadi.aslinda cd ciye bu oyun icin gittim ama adam stranglehold geldi diyince butun param ona gitti.bi daha ki gidisimde de coh:opposing geldi der o zaman da alamam herhalde ne yapayim oyun cikmadigi zaman alirim bu oyunu da oda zor oyun mevsimi acildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

oyun gerçekten güzel olmuş. bitirdim ben ama keşke ruslarla da oynama imkanımız olsaymış. sonuçta yine amerikan propagandası...

ruslarla skirmish modda oynayabiliyorsunuz multiplayer seçeneğinden bot ekleyerek.

konuşma aksanlarıda güzel olmuş,sovyet ya da nato birliğini seçerek çatışmalara giriliyor.

skirmish ayarlamalarının yapıldığı yer

oyundaki destek birimleri

sovyetler

• Strateji benden sorulur, bu oyunu bu kadar sayfa savunmadık bir bildiğimiz varBu arada oyun haritaları mükemmel olmuş, özellikle adını hatırlamadığım bir harita vardı, aynı widescreen gibi üstten basık bir harita().Ortadan çok uzun bir otoban geçiyor bunun gerisinde sovyetler ilerisinde amerikalılar oluyor.Haritada 3 tane hat var alabildiğimiz, birbirine baskı kurup 3 ünüde almayı başaran kazanıyor, tabi ilk başta sadece 1 hat gözükürken, onu aldığın zaman bir ilerisi açılıyor ve hemen onu alman gerekiyor.Yoksa karşı tarafın eline geçyiyor ve hoop herşey başa.

Sürekli baskı, bu yüzden support birlikleri var zaten

• evet oyun hakkaten güzel ama multiplayer deneyemedim orjinal gerekiyor ( ya da hamachi)
  • venomtrk dostum ruslarla oynamaktan kastım, oyunda rus campaign'inin de olması. ama malesef yok...
  • demosuna baktıktan sonra oyuna burada en çok ben sövmüştüm,fps çok düşüyordu,ve hiçbirşey anlamamıştım.ama yılmadım buradaki arkadaşlarımızın yorumlarına güvenip tam sürümünü edindim ve dehşet zevk aldım,evet fps düşüyor ama lafta düşüyordu çünkü kasılma hissetmiyordum bile,oynanış hızlı,patlamalar dehşet,çok güzel bir görüntüsü ve sürükleyiciliği var ve oyun tıpkı force21'e benziyor,belki de o yüzden sevdim.oyuna attığım tüm çamurları geri alıyorum ve mutlaka oynamanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar,coh kadar eğlendim valla.mükemmel olmuş oyun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

demosuna baktıktan sonra oyuna burada en çok ben sövmüştüm,fps çok düşüyordu,ve hiçbirşey anlamamıştım.ama yılmadım buradaki arkadaşlarımızın yorumlarına güvenip tam sürümünü edindim ve dehşet zevk aldım,evet fps düşüyor ama lafta düşüyordu çünkü kasılma hissetmiyordum bile,oynanış hızlı,patlamalar dehşet,çok güzel bir görüntüsü ve sürükleyiciliği var ve oyun tıpkı force21'e benziyor,belki de o yüzden sevdim.oyuna attığım tüm çamurları geri alıyorum ve mutlaka oynamanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar,coh kadar eğlendim valla.mükemmel olmuş oyun..

• quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

venomtrk dostum ruslarla oynamaktan kastım, oyunda rus campaign'inin de olması. ama malesef yok...

evet haklısın ama senaryo böyle malesef

keşke kurtuluş savaşı oyunu yapsalar strateji falan olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 30 Eylül 2007; 21:53:32 >
  • Ben oyunu baya oynadım low ayarlarda sadece ara oyun içi videolarda takılıyor çünkü adamlar oyun içi videoları oyunun kendi motoruyla yapmış...

Neyse benim büyük bir sorunum var oyunda mause cursor tam ortada takılıp kalıyor çoğu kez direk ortaya kitleniyor yani, sağa sola oynatabiliyorum ama cursor ortada sabit olduğu için anlayamıyorum nerede olduğunu. Bu durum ara sıra oluyor bazen kendi kendine düzeliyor nedenini bir türlü anlayamadım?

Varmı cursoru kitlenen benim gibi ?
  • ben oyunu aldım burdakı yorumlara guvenerek ama pek bısey anladım yaw bıraz daha ugrasayım barı herkez guzel dıyor madem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Ben oyunu baya oynadım low ayarlarda sadece ara oyun içi videolarda takılıyor çünkü adamlar oyun içi videoları oyunun kendi motoruyla yapmış...

Neyse benim büyük bir sorunum var oyunda mause cursor tam ortada takılıp kalıyor çoğu kez direk ortaya kitleniyor yani, sağa sola oynatabiliyorum ama cursor ortada sabit olduğu için anlayamıyorum nerede olduğunu. Bu durum ara sıra oluyor bazen kendi kendine düzeliyor nedenini bir türlü anlayamadım?

Varmı cursoru kitlenen benim gibi ?

ekran kartı sürücünü güncelle istersen,böyle bir problem ilk kez duyuyorum.
  • Şu oyunda askerleri kaynak toplama karşılığı üretsek ne olurdu ya bu alan ele geçirmeye dayalı oyunlar bayıyor bir süre sonra beni
  • Öncelikle oyun çok başarılı olmuş .Patlamalar COH tan daha ayrıntılı diyebilirim.1 GB RAM+256 ATI X1400 Mobility Inspiron 6400 sistemde bazı efektleri de dahil ederek hatta kasılma hiç olmadan oynuyorum.Yanlız bir hatırlatma Craters ,cloud ve physics ayarı çok kastırıyor.Bu oyunda skirmish modunda iken normal 1 olarak seçtiğimde Oyun çok kısa sürüyor Very long 2 seçtiğimdede 40 dk sürüyor. Arkadaşlar zaman limitini kapatmanın bir yolu varmıdır ?? yada ben kömüyüm göremiyorum ..
  • Gamespot bu oyuna 9.5 vermiş.. Coh'a 9.0 vermişti.. 9550 açıomu oyunu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

stranglehold u alinca para kalmadi.aslinda cd ciye bu oyun icin gittim ama adam stranglehold geldi diyince butun param ona gitti.bi daha ki gidisimde de coh:opposing geldi der o zaman da alamam herhalde ne yapayim oyun cikmadigi zaman alirim bu oyunu da oda zor oyun mevsimi acildi.

coh un yeni oyunu piyasaya düşmüş. çift dvd olarak. daha bugün gördüm.
  • Bende bugün aldım. Bakalım deneyeceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.