Şimdi Ara

WORLD - İSTEGELSİN 150/30 WORLDPUAN + 30 TL İNDİRİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
3
Favori
8.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SaWYeR_2234

O senin ödediğin rakam olmuyor! Sen siparişi verdikten sonra gelen tutara bakacaksın. World ve Visa kampanyasıyla aldığın ürünler %40 indirimli olmuş oluyor. Bu da demek oluyor o sütü 1,76 TL'ye almış oluyorsun.
    Hem şuan carrefour ve migrosta 4,95 tl https://www.migros.com.tr/icim-sut-1-l-p-a80ba1

Alıntıları Göster
    O zaman paylasilan fiyatlar indirim sonrasi fiste gorunen son fiyatlarbende sasirdim acikasi

• quote:

Orijinalden alıntı: ayalperestbea

merhabalar, istegelsin kampüs temsilcisiyim. normalde yeni üyeliğe ilk iki alışverişe 20 lira olan kupon veriyorum ama bu kampanya ile birlikte kullanmak isterseniz ilk alışverişinizde bu kampanyadan yararlanıp 2. alışverişinizde 20tl indirim sağlayabilirsiniz. kod için dm atabilirsiniz.
    İstegelsin world 150 ₺ 120 ye iniyor . Sizin verdiğiniz kod nasıl kullanilacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izzet43 kullanıcısına yanıt
    benim verdiğim kod ilk iki alışveriş için geçerli 60 liraya 20 lira indirim sağlıyor. world kampanyasıyla birleşmiyor.
  • Puanı yatan oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VooPoo

Puanı yatan oldu mu ?
    Puanlar yarın yatacak hocam
  • Puan bugun yapmıs arkadaşlar
  • 177TL toplam sepeti 121TL olarak ödeyip, 30 lira worldpuanı da hesaplar isek 177TL yi 91TL olarak ödedim diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1767EA2F -- 13 Eylül 2019; 11:44:13 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.