Şimdi Ara

WORLD - İSTEGELSİN 150/30 WORLDPUAN + 30 TL İNDİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
8.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başka ilden alabilsek keşke, yada bir arkadaş kargo ile gönderim yapsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aramada dahi çıkmıyordu büyük harfle yazıp arayınca çıktı.

• Toplam sepeti 150 mi yaptınız?
    20 tl indirim çıktı direkt daha kredi kartı girmeden.

• sadece istanbulda mı geçerli?
  • merhabalar, istegelsin kampüs temsilcisiyim. normalde yeni üyeliğe ilk iki alışverişe 20 lira olan kupon veriyorum ama bu kampanya ile birlikte kullanmak isterseniz ilk alışverişinizde bu kampanyadan yararlanıp 2. alışverişinizde 20tl indirim sağlayabilirsiniz. kod için dm atabilirsiniz.
  • Sorun 1 ,
    World mobilde istegelsin kampanyası cıkmıyor. Diğer seçeneginde yok , manuel IStegelsin yazsanda çıkmıyor. Tek tek bakınca da yok.

Soru 2,
    Hem ilk visa kart alışverişine 30tl düşüp , hemde 150tl olan alışverişe 30tl puan mı yüklüyor.
    Bi arkadaş 30tl puana ek market alışverişi olan kampanyayla birleşip 10tl daha yüklüyor demiş.

Iste gelsinde fiyatlar marketten pahalı , a101 troy kart 30tl + 150tl alışverişe 15tl indirim daha avantajlı gibi

• Arkadaslar

Kampanya gorunmuyor dediginiz gibi arattim yine gorunmuyor.
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    WORLD - İSTEGELSİN 150/30 WORLDPUAN + 30 TL İNDİRİM
    Hocam fotodaki gibi arattım ve kampanya göründü. Siz de bir deneyin isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: serta2

Arkadaslar

Kampanya gorunmuyor dediginiz gibi arattim yine gorunmuyor.
    İ yi büyük harfle yazın bende de ne yaptıysam çıkmıyordu sonra i y i büyük yazınca çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem_61500

Sorun 1 ,
    World mobilde istegelsin kampanyası cıkmıyor. Diğer seçeneginde yok , manuel IStegelsin yazsanda çıkmıyor. Tek tek bakınca da yok.

Soru 2,
    Hem ilk visa kart alışverişine 30tl düşüp , hemde 150tl olan alışverişe 30tl puan mı yüklüyor.
    Bi arkadaş 30tl puana ek market alışverişi olan kampanyayla birleşip 10tl daha yüklüyor demiş.

Iste gelsinde fiyatlar marketten pahalı , a101 troy kart 30tl + 150tl alışverişe 15tl indirim daha avantajlı gibi
    pahalı falan değil. kampanyalı bir sürü ürün var onlarla çek birleşiyor. mesela 6*1,5 pınar su 6,95 100-30 ile 4,86 olur. pepsi 4*1lt 9,56 kuponla 8in altına iner. böyle bir sürü ürün var. ilk alışverişte 100-30 kullan başka kartla, 2.alılverişte de yk kart ile 150-30 oluyor ve 30wp veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayalperestbea

merhabalar, istegelsin kampüs temsilcisiyim. normalde yeni üyeliğe ilk iki alışverişe 20 lira olan kupon veriyorum ama bu kampanya ile birlikte kullanmak isterseniz ilk alışverişinizde bu kampanyadan yararlanıp 2. alışverişinizde 20tl indirim sağlayabilirsiniz. kod için dm atabilirsiniz.
    geçende size sallamıştım ama şimdi denedim indirim düşüyor. şuanki durumda sizin kodu da eklersek 100-30,60-20 150-30-30 gibi 3 alışverişlik kombin oluyor. 310/110 oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem_61500

Sorun 1 ,

Soru 2,

Son cümlenize katılmıyorum ve indirimli olarak aldıklarımı paylaşıyorum. Bu fiyatları herhangi bir markette yakalayın tebrik edeceğim sizi.
    Bu indirimler üzerine 30 TL'de world puan gelecektir bilginize...
    Son dönemdeki en iyi market kampanyası olur kendileri

WORLD - İSTEGELSİN 150/30 WORLDPUAN + 30 TL İNDİRİMWORLD - İSTEGELSİN 150/30 WORLDPUAN + 30 TL İNDİRİMWORLD - İSTEGELSİN 150/30 WORLDPUAN + 30 TL İNDİRİMWORLD - İSTEGELSİN 150/30 WORLDPUAN + 30 TL İNDİRİM

• quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR_2234

Son cümlenize katılmıyorum ve indirimli olarak aldıklarımı paylaşıyorum. Bu fiyatları herhangi bir markette yakalayın tebrik edeceğim sizi.

Alıntıları Göster
    İçim süt ile Sütaş Peynir'i görmem yetti. Gerçekten uygun ürünler varmış. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR_2234

Alıntıları Göster
    bu fiyatlar suankı guncel fiyatlar değil sanırsam yada bolgesel fıyat ve kampanyalar degsııyor,bu fıyatlara %30 indirim yansıtılmıs 100/30 dolayı ama benım bolgemdekı fıyatlar daha farklı.sizin fıytalar hgayet guzel

• ufuk75 kullanıcısına yanıt
    Bazı ürünler, Ramazan paketinin içeriğinde.. Ona göre değerlendirin.

Bende az önce sipariş geçtim, 30 + 10 = 40₺ World puan gelecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk75

bu fiyatlar suankı guncel fiyatlar değil sanırsam yada bolgesel fıyat ve kampanyalar degsııyor,bu fıyatlara %30 indirim yansıtılmıs 100/30 dolayı ama benım bolgemdekı fıyatlar daha farklı.sizin fıytalar hgayet guzel

Alıntıları Göster
    Evet ramazan kolisindeki ürünler indirimli ve ekstra 30 tl indirim yansıtıldığında güzel rakamlara denk geldi.
  • Ürünlerini arttırmalı istegelsin. Stoklar yenilenmiyor hiç. Ban

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iki kez kullandım mükemmel uygulama servis saatlerinide iyice artırmışlar. güzel kampanyaları var suanda ve servis çok iyi donmuş bir ürün siparişinde özel soğutuculu bir çantada teslim yapılıyor bez çanta hediyesi vs gayet başarılı. sonradan değerlenicek bir uygulama şuan için kampanyaları kaçırmamalı.
  • Icim sut 4,45 nerde indirim bindirim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

Icim sut 4,45 nerde indirim bindirim var
    O senin ödediğin rakam olmuyor! Sen siparişi verdikten sonra gelen tutara bakacaksın. World ve Visa kampanyasıyla aldığın ürünler %40 indirimli olmuş oluyor. Bu da demek oluyor o sütü 1,76 TL'ye almış oluyorsun.
    Hem şuan carrefour ve migrosta 4,95 tl
    www.migros.com.tr
    İçim Süt 1 L - Migros
    https://www.migros.com.tr/icim-sut-1-l-p-a80ba1

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.