Şimdi Ara

World Kart Starbucks 100 TL Harcamaya 40 TL Starbucks Puan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
6.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Marka puanlarda önce marka puanı kullanır. Örneğin 100TL normal ve 75TL Opet puanınız varsa, ilk 100TL puan 75TL puandan sonra yüklenmiş olsa bile sistem önce 75 olan marka puanı çeker.

Yani 40TL puan kullanacağım dediğinizde sorun olacağını sanmıyorum. Eğer üstünü de puandan çektirirseniz o zaman normal puanlara geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tendürek T kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam bi kere opette basima geldi marka puan varken normal puandan cekmisti. O gunden beri opet marka puandan ceker misiniz diyorum ama kasiyer normal.puan cekiyor one markayi otomatik aliyor olabilir tabi.

• İstanbul'da world pos kullanan starbucks şubesi bilen var mı?

Yenisahra Optimum'da yok. Bilginize.

40 tl starbucks puan 30 eylül'e kadar geçerli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kampanyaya katıldığım şubeye gittim puan kullanmak için ama bir türlü puan kullanma Kısmını göremediler kartı takıp vadaa işlemlerinden puanı görüyorlar ama kullanamıyorlar başka şubeyi de aradılar onlarda bilmiyor puan kullanan bir arkadaş posta nasıl kullandığını anlatırsa bende çalışana anlatsam kimse birsey bilmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Istanbulda iki subeye ugradim. Ikiside yapamadi. Nasil yapiliyor bileniniz var mi?

• bende bugun yapamadim , hic bi fikirleri yoktu ugrasmadim. Yapabilen olursa tecrubelerini.bekleriz

• World Kart Starbucks 100 TL Harcamaya 40 TL Starbucks Puan

Benim kartıma indirim olarak yansımış. Harcama yapmama gerek kalmadı. Teşekkürler Yapı Kredi 😇

• Bana da hem ekstre indirimi yansımış hem de marka puan olarak yatmış. 100 lira harcamaya 40 lira ekstre indirimi ve 40 lira puan mı gelmiş oldu? Ya da puan kullanılmadığı için böyle bir jest yaptılar sanırım.

• gungorf01 kullanıcısına yanıt
    World Kart Starbucks 100 TL Harcamaya 40 TL Starbucks Puan

Ekstre indirimi geldiği için yükledikten sonra puanı iptal etmişler 😔

• Benim ki banka kartiydi 40 TL hesaba gelmiş 60 TL harcamaya 65 TL puan kazanmış oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyada puan kullandırtamadıkları için puan olayını ekstre iade olarak değiştirmiş ykb bugün kontrol ettim, diğer türlü hiçbir starbucks puan kullanamıyor

• aotnob A kullanıcısına yanıt

Kanka bende var tchibo cafissimo classic.Espresso intense aroma kapsüller de var.Starbucksa gitmiyorum starbucktan daha güzel olup olmadığı tartışılır mocha,latte gibi yapay kahvelerden bahsetmiyorum double espresso gibi misal çekirdek kalitesi olsun kıvamı olsun starbucks bir tık önde gibi ancak hiçbir şekilde (1 kapsül 3.5tl) aradaki farka değmediği için evde kendim kapsülden espressomu yapıp içiyorum.Süt köpürtücü de olduğundan istersem latte iatersem mocha yapıyorum.Kahveyi çok sevenlere tavsiye manuel veya bu tarzda bir makine alıp evde kahveyle şehvetlenmeleri.Diğer türlü starbucks ciddi derecede cep yakıcı oluyor.

• crazydentist kullanıcısına yanıt

nerden kontrol ettiniz, bendr duruyo marka puan, world mobil kamp detay da ayni

• magicmouse M kullanıcısına yanıt
    Puanı iptal etmediler önce puan kullanım süresiz yüklediler sonra onu geri alıp 30 Eylül son kullanma olarak geri yüklediler. Ayrıca 40 TL de indirim karta yansıtıldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gabriel+ kullanıcısına yanıt
    Sayın hocam şu anda kartımda 40 Starbucks puanı var mı yani?

• magicmouse M kullanıcısına yanıt
    Evet var ama umarım puan kullanmayı bilen Starbucks şubesi bulursunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gabriel+ kullanıcısına yanıt
    Siz kullandırdınız mı nerden nasıl işlem yapılıyor posta

• posta puanı kullanmak için yapılcak işlemler neler

• starbucksa sordum bi yerleri aradi entegrasyon sikintili oldugundan marka puani ekstreden dusuyolar kayit actir dedi.
    mh aradim inatla kayit acmadi onlar yapamamistir dedi gerekirse bizi arayin yonlendirelim dedi.

• bende denizlide bi şubeye uğradım abi kasada açık çıkar demin denedik biri daha geldi yapamadık dedi.

istanbulda oksijen tesislerinde sordum o da bizde yapikredi posu yok dedi (bence yalan söyledi)

bakalım şimdi avcılardaki şubeye gidicem yakın zamanda.

starbucks bile böyle yapıyosa.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.