Şimdi Ara

world nakit dijital mayıs-haziran her 50 tl ye 5 tl toplam 25 tl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
20
Favori
13.303
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etihw13

Hala gelen giden yok

Az önce müşteri hizmetlerini aradım.

Diyor ki "nereden katıldınız?" "Şartları söyler misiniz?"

Dedim ki bu kampanyaya World Mobil'den katılmıyoruz. Harcama yapınca oluyor direkt dedim.

Siz bu kampanyayı geçen sefer 2 aylık yaptınız. Mayıs ayında işlem yapanlara 7 Haziran'da yatırdınız.

Biz işlemleri Haziran ayında yaptık ve siz bu kampanyayı yenilemediniz bu ay dedim.

Ne dese beğenirsiniz? "Yenilenmeyen kampanyanın puanları yatmaz ki?" dedi.

Birincisi bu puan kampanyası değil dedim. Cashback dedim.

Kayıt oluşturacağım dedi. Sonra teyit etmek için "İşlemi TL Kart ile yaptınız doğru mu?" dedi.

"Anlatamadım, galiba. Puan değil, cashback. TL Kart değil bu, ön ödemeli World Nakit" dedim.

Banka kampanya yapıyor, çağrı merkezindeki kişinin kampanyadan haberi yok.

10 dakikada derdimi zor anlattım. İnşallah doğru kaydetmiştir.

Yatırmazlarsa bir daha dönüp uğraşmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Az önce müşteri hizmetlerini aradım.

Diyor ki "nereden katıldınız?" "Şartları söyler misiniz?"

Dedim ki bu kampanyaya World Mobil'den katılmıyoruz. Harcama yapınca oluyor direkt dedim.

Siz bu kampanyayı geçen sefer 2 aylık yaptınız. Mayıs ayında işlem yapanlara 7 Haziran'da yatırdınız.

Biz işlemleri Haziran ayında yaptık ve siz bu kampanyayı yenilemediniz bu ay dedim.

Ne dese beğenirsiniz? "Yenilenmeyen kampanyanın puanları yatmaz ki?" dedi.

Birincisi bu puan kampanyası değil dedim. Cashback dedim.

Kayıt oluşturacağım dedi. Sonra teyit etmek için "İşlemi TL Kart ile yaptınız doğru mu?" dedi.

"Anlatamadım, galiba. Puan değil, cashback. TL Kart değil bu, ön ödemeli World Nakit" dedim.

Banka kampanya yapıyor, çağrı merkezindeki kişinin kampanyadan haberi yok.

10 dakikada derdimi zor anlattım. İnşallah doğru kaydetmiştir.

Yatırmazlarsa bir daha dönüp uğraşmam.

Alıntıları Göster

Ben MH' ye laf anlatma olayına girmekten çekinirim.Deveye hendek atlatmak daha kolaydır.Herşeyden bir haberdir MH'ler.

• Demek ki geçen aydan kaynaklanan karışıklık sebebiyle bu ay birşey yatmayacak, kampanya da yenilenmedigine göre bundan sonra olmayacak

• Bana da gelen giden yok bu ay.

• BDDK yolları gözüktü yine:(

• Harcama yaptığımızla kaldık ayın 8'i oldu bu saatten sonra yatmaz artık kayıt açtırmadan. Zaten baymıştı 50 lira harca 5 kere de 25 lira yatsın o 50 lira da Worldpos'undan geçsin. Sanırım Yapı Kredi WorldNakit'i gözden çıkardı. Bize de başka ufuklara yelken açma yolu gözüktü.

• Verirken iyiydi de vermediğinde mi kötüler. Yaş atıp kolumuz yorulmadı. Bddk filan ne kadar ayıp. Verdiklerine bereket versin.

• adem_2c kullanıcısına yanıt
    Maalesef işte tam da bu yüzden bir b*k olamayan bir milletiz ...

Coğrafya kader filan hikaye, esas yaşadığın toplum kader ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 8 Temmuz 2021; 22:47:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu da patladı kesbişolsun

• adem_2c kullanıcısına yanıt

neyi ayıp bddk nın?Kampanya metnini okuduysanız haziran mayıs ayrı ayrı kazanım olacak yoksa tek mi olacak belli değil.Müşteri temsilcisi de farklı farklı şeyler söyledi.Ayrıca padişahım çok yaşa buna şükür Allah razı olsun tarzı değil hakkını arayan bir millet olunca iyileşiriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 9 Temmuz 2021; 8:39:4 >
  • ortada saçma sapan bir tartışma var.

Şimdi bir hakkı ile puan kazananlar var. Bunlar kartları ile gerçekten alışveriş yapmış ve puanı yatmamış. tabiki bunlar çok kızgın.

Birde parayı A dan alıp B deki bankaya atan çakal kesim var.Tamda taş attımda kolum mu yoruldu tarzı.

Şimdi bu grubunda çok umrunda değil.

Tartışmanın alevi ise bundan kaynaklı , gerçek alışveriş yapan BDDK şikayet edeceğim diyor.diğeri ise ayıp olur başvurulmaz diyor :-D

tabi arkada kim gerçek alışveriş yaptı , kim A dan B ye para attı belli olmadığından , karşılıklı bir iletişim sorunu var. Herkes birbirine lafı bu yüzden geçiriyor :-)))

Bana kalırsa 2 grupta sakin olsun. Biraz daha sabır edin yatar :-D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 9 Temmuz 2021; 8:35:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

ortada saçma sapan bir tartışma var.

Şimdi bir hakkı ile puan kazananlar var. Bunlar kartları ile gerçekten alışveriş yapmış ve puanı yatmamış. tabiki bunlar çok kızgın.

Birde parayı A dan alıp B deki bankaya atan çakal kesim var.Tamda taş attımda kolum mu yoruldu tarzı.

Şimdi bu grubunda çok umrunda değil.

Tartışmanın alevi ise bundan kaynaklı , gerçek alışveriş yapan BDDK şikayet edeceğim diyor.diğeri ise ayıp olur başvurulmaz diyor :-D

tabi arkada kim gerçek alışveriş yaptı , kim A dan B ye para attı belli olmadığından , karşılıklı bir iletişim sorunu var. Herkes birbirine lafı bu yüzden geçiriyor :-)))

Bana kalırsa 2 grupta sakin olsun. Biraz daha sabır edin yatar :-D

Tamda taş atma konusu bundan kaynaklı. Alışveriş yapanlar kayıt açsın istesin ne bileyim ama şikayet vs bence yine gereksiz.

• xxlboy kullanıcısına yanıt

A dan B ye bu kampanyada olmaz. Word üye işyeri şartı var. Aktarmalar da world durağı yok. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet0691

A dan B ye bu kampanyada olmaz. Word üye işyeri şartı var. Aktarmalar da world durağı yok. :))

Ağa nerde yaşıyon bilmiyorum ama yılı aşkın böyle kullandık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    oluyordu sıkıntı yoktu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En son iş bankasını BDDK ya şikayet edenler ondan beri iş bankası puan vermez oldu.yapı krediyi de küstürmeyin bence.

• kampanyasever kullanıcısına yanıt

Vayy be biz de kendimizi sıcak fırsatçı sanıyorduk. :)) Ne yapılacakmış ? Ne kadar bilsen de bir bilene danışılacakmış. :))

Kampanyanın neden bittiği anlaşıldı. :)))

*** Yalnız bu ay tüm bankalarda bir sıkıntı var. Sadece (yine) yapıkredi (diğer) puanları tam yatırdı.

--İş bankası 2 tane maksipara kart kampanyasından 100 er TL. puanı yatırmadı, alışverişlerin hepsi fiziki alışveriş ve market. O yüzden kayıt açtırdım, 3 gündür ses yok.

-- Vakıf 3 tane kapanya puanını yatırmamış, elektronik 150 TL. ( kombo +40 TL. yi saymıyorum bile), e-ticaret 30 TL., Mobil ödeme indirimi 80 TL.

Sadece gıda yatırmış o da 10 TL. eksik. Vakıf geçen ay da yatırmadı kayıt açtırarak almıştım.

*** Akbank -tosla imajını düşürmemek için alelacele EFTleri hatalı yapıp bazılarına fazla para gönderirken, bu çakallar da müşteri itiraz etmezse puanın üstüne yatayım hesabındalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0691 -- 9 Temmuz 2021; 10:24:19 >
  • işbank bana da maxipara puanlarını yatırmadı

• Aradim haftaya kontrol edin dediler

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.