|
world nakit dijital mayıs-haziran her 50 tl ye 5 tl toplam 25 tl
-
-
World Nakit Dijital, World Nakit ve Play Nakit ile her 50 TL ve üzeri alışverişe 5 TL, toplam 25 TL indirim!
Yapı Kredi KOBİ Kampanyalar World Nakit Dijital, World Nakit ve Play Nakit ile her 50 TL ve üzeri alışverişe 5 TL, toplam 25 TL indirim!
Yüklediğiniz kadar tutarı alışverişlerinizde ve ödemelerinizde kullanabildiğiniz ön ödemeli kartlar World Nakit Dijital, World Nakit ve Play Nakit ile 30 Haziran 2021'e kadar World Üye İşyerlerinden yapacağınız her 50 TL ve üzeri alışverişinize 5 TL, toplam 25 TL indirim hediye!
-
Arkadaşlar bu kez 2 ayın toplamında 25 tl veriyor malesef. yani toplam 25 tl haziranda yüklenecek
-
quote:
Orijinalden alıntı: pascalizmaArkadaşlar bu kez 2 ayın toplamında 25 tl veriyor malesef. yani toplam 25 tl haziranda yüklenecek
-
Önce 25 tl limit 50 oldu şimdi de 2 aylık yapmışlar artık -
Bu kart ben de var ama artık pek kullanmıyorum extra ücret çıkarmazlar demi kart kullanım ücreti falan ne bileyim.
-
Takip -
quote:
Orijinalden alıntı: recplayer
Önce 25 tl limit 50 oldu şimdi de 2 aylık yapmışlar artıkBir de marifetmiş gibi sonuna ! koymuşlar :)
-
Yapıkredi iyice cimrileşti. -
Tlcardla bu nadas -
tarihi yanlış yazmış olabilirler. yapı kredi'de böyle hatalar olabiliyor. 31 mayıs yazacağına 30 haziran yazılmış olabilir. bu aydan kampanyayı bitirirseniz önümüzdeki aya belli olur
-
Mobil uygulama da görünmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 2 Mayıs 2021; 8:38:27 > -
Nisan ayı ne zaman yüklenecekti? -
quote:
Orijinalden alıntı: karasac
Nisan ayı ne zaman yüklenecekti?her ayın ilk çarşambası yükleniyordu
-
Takipte kalalım. -
Nisan hala yüklenmedi bana, yüklenen var mı -
Eskiden her ayın ilk Çarşambası yükleniyordu. Nisan kampanyasında bu durum değişti 7 Mayıs yükleme tarihi. -
Trend yüklemelerine indirim alan var mıydı? cüzdan veya alışveriş için. -
quote:
Orijinalden alıntı: karasac
Trend yüklemelerine indirim alan var mıydı? cüzdan veya alışveriş için.evet bana hep yüklendi şu ana kadar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -frambuaz
Tlcardla bu nadasTLCARDa da 5 tl veriyor mu ?
Kampanya uygulamaya düşmüş... |
En son iş bankasını BDDK ya şikayet edenler ondan beri iş bankası puan vermez oldu.yapı krediyi de küstürmeyin bence.
|
Eskiden her ayın ilk Çarşambası yükleniyordu. Nisan kampanyasında bu durum değişti 7 Mayıs yükleme tarihi.
|
Bir banka bu kadar cimri olmamalı. Banka dahi olmayan 3-5 yıllık papara kuruluşu bile cash back ile çok ciddi indirimler yaparken 50/5 indirim yapmak komik. |
Ben MH' ye laf anlatma olayına girmekten çekinirim.Deveye hendek atlatmak daha kolaydır.Herşeyden bir haberdir MH'ler. |
Haklarını aldıklarını,world üye işyeri yazmasına rağmen aylardır para transferi yapıp,üstüne şikayet edince nolcak diyenlerden akıl alacak da değiliz |
Maalesef işte tam da bu yüzden bir b*k olamayan bir milletiz ...
Coğrafya kader filan hikaye, esas yaşadığın toplum kader .. |
acaba neden yok bu kez? doymuşlar mı müşteriye? Kurban bayramı önü yapılmaz da ne zaman yapılır bu kampanya? bayram gelmiş yapı kredinin neyine?! her zaman ilk 125 veya 150den sonraki alışverişe 10 wp diyen öncü(!) banka diğer tüm bankalara kötü örnek yapı kredi. yapı krediyi uzun süre nadasa bırakma zamanıdır |
Benzer içerikler
- puan harca güvenilir mi
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- vakıfbank platinum plus metal
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- bim bot
- apple müzik öğrenci
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- amazon prime günleri ne zaman 2024
- cyber monday
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X