< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagoz07 -- 21 Ocak 2019; 13:30:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagoz07 -- 21 Ocak 2019; 13:30:38 > |
aşama aşama yazıyoruz ama her gelen aynı soruyu soruyor. yukarda cevapları var.
adı sanal , ama kartın türü ön ödemeli kart , yani ininal çakması gibi. sadece web'ten oluşturabilirsin , içine vadesiz hesaptan para atacan , o paraynan 5 tane ayrı günlerde 25 liralık mal alcan , sarıkız olur , beyazkız olur (un yani , yanlış anlaşılmasın) ... yeterki alışveriş olsun param karta para atmayın , geçenki kampanyadakiler alamadı diye biliyorum. ve bu mesajın bir altındaki mesajda yine bu soruları soracak vatandaş |
Yapı kredi'de sadece kredi kartınız varsa, vadesiz hesabınız yoksa, atm'den yükleme yapabilirsiniz. Telefona yapıkredi uygulamasını yükledikten sonra, uygulamadaki ön ödemeli karta qr kod ile para yükleme seçeneğini kullanarak atm'den nakit ile yükleme yapabiliyorsunuz.
|
fiziksel nakit karta başvurdum ben de, mobil uygulamadan değil internet bankacılığından başvuruluyor, hesabınızda 10 TL olması lazım en az
https://www.worldcard.com.tr/kartlarimiz/world-nakit/ kartın gelmesini beklemeden 10 TL yi vadesiz hesabınıza geri atabiliyorsunuz |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 21 Ocak 2019; 14:27:59 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 21 Ocak 2019; 15:1:58 > |
|