Şimdi Ara

World of Goo (ÇIKMIŞ!!) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
11.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzele benziyor boş bir zamanında indirecegim oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enjektör -- 11 Aralık 2008; 20:55:11 >
  • Yav bitirdik oyunu. 300+ top topladık.
    Oturduk kule yapalım dedik.

Tam 21metreye ulaşmıştım, kule bi sallandı. Yıkıldı.
    Tekrar başladık.
    Tam 30.2 metreye ulaşmıştım ki, kule yıkıldı...
    Ulean... İnsan bi geri alma sineği falan koyar... O kadar bölümde vardı da burada mı yok...
    300 tane topu tekrar tekrar dizmek can sıkıyor ama...
  • çok olmadı oyunuyorum ben ... çok eğlenceli bi oyun gerçekten .. yoğun oyunlardan sıkılanlar için alternatif olabilir zaman geçirmeye birebir
    single modda 2. bölüme geldim .. format attım gitti save .. şimdi tekrar baştan ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLu-Ray

quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

Arkadaşlar tüm görevleri yaptım en fazla 206 tane bonus top biriktirebildim, online da kule yaparken bakıyorumda millet 727 tane top biriktirmiş nasıl yapıyorlar ya bunu ? hile filanmı yapiyorlar acaba ?

World of Goo (ÇIKMIŞ!!)

top nasıl artırıyoruz? ben elimdeki 25 top ile idare ediyorum

single moddaki bölümlerden kazanıyosun .. her bölümde kazandırdığın ekstra toplar oraya etki ediyor

• s.a arkadaşlar cok acil yardım lazım oyunu kurdum çözünürlük ayarlarınıda bulamadım ekranın soluna yattı oyunun yarısın ıgöremiyorum :D nası çözücem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ber0s

s.a arkadaşlar cok acil yardım lazım oyunu kurdum çözünürlük ayarlarınıda bulamadım ekranın soluna yattı oyunun yarısın ıgöremiyorum :D nası çözücem

Oyunun herhangi bir ayarı yok...

Normal Desktop çözünürlük ayarlarını kurcala bence.
  • Arkadaşlar bu online mod nasıl oluyor ben giriyorum ama sizinki gibi bayraklar falan çıkmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

Arkadaşlar bu online mod nasıl oluyor ben giriyorum ama sizinki gibi bayraklar falan çıkmıyor

Online mod değil aslında.

Sadece World of Goo Corporation'a girip bina yapmaya başladığında diğer kullanıcıların bina yüksekliklerini de görüyorsun o kadar.

Ama sanırım bölüm bitişlerinde "Submit score to world of goo" tarzı bi tik vardı. Onu işaretleyince çıkıyordu bulutlar falan.
  • oyu çok zevkli yahu baya sardı beni
  • Chapter 2 deyim.Gayet güzel ve düşündürücü bir oyun.Armadiallo Run , Pontifex 2 gibi basit grafikli düşündürücü oyunları severim. Gerçekten güzel oyun hoşuma gitti

@ibraxi

chapter 2 deyim.İstermisin save?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 7 Ocak 2009; 22:05:57 >
  • Arkadaşlar Full oyunu bulamadım link varsa pm ile atabilirmisiniz.
  • chapter 3 te 2. bölümü 1 türlü gecemedim bune ya varmı anlatıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

Arkadaşlar Full oyunu bulamadım link varsa pm ile atabilirmisiniz.

Torrent linki var o da kabul mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

Arkadaşlar Full oyunu bulamadım link varsa pm ile atabilirmisiniz.

Torrent linki var o da kabul mü?

Evet PM ni bekliyorum.
  • @seF[o]

Pm'ne bakarmısın
  • baktım
  • Teşekkürler
  • arkadaşlar oyunu bitirince online kısmında maksimum 300 goo veriliyor. milletin 750-800 goo ile oynadığını görebiliyoruz. nasıl yapılıyor/arttırılıyor bilen var mı? bu kadar az goo'yla 20-25 metreden fazla yapmak imkansız..
  • arkadaşlar chapter 4'ün en son bölümünü geçemiyorum lütfen yardım edinnnnn. Bölümün ismi:MOM's Computer lütfen yardım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.