Şimdi Ara

World of Goo (ÇIKMIŞ!!) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
11.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla o bölümde anlatılabilicek pek bi şey yok
    mom icon unu görene kadar o pencereler ile kule yapıcaksın mom iconuna tıklayınca "comw closer" dicek o zaman kuleyi icona olabildiğince yaklaştırmaya çalışca tekrar mom icon una tıklican
  • arkadaşım dedikleirini in hepsini yaptım sonra bişi olmadı...
  • bu oyun süper bende war indireceklere kesinlikle tavsiye ilginç bi oyun
  • World of Goo ile ilgili videomİzlerseniz sevinirim

http://www.youtube.com/watch?v=g35cFxX62fo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 12 Ocak 2009; 17:10:56 >

• ya bu oyun harbi zevkliymiş..Bende yeni başladım..
  • http://img398.imageshack.us/my.php?image=worldofgoo2009020800121mz6.png

bu bölümü gecemiyorum yardım edicek varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ber0s -- 10 Şubat 2009; 0:23:38 >
  • Önyargı ile yaklaşıyordum fakat oynadıktan sonra oyun sarmaya başladı, ama bir sorun var bir bölümde takıldınız mı sinir hastası oluyormuşsunuz bunu öğrendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

Orjinalden alıntı: dumanga

quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

full isteyen arkadaşlar, birazdan upload bitecek. benden indirin bari

upload 1 gündür bitmedi

upload o yazıyı yazdıktan sonra bitti ama benden isteyen olmadı.

Tamam ben istiyorum o zaman

• quote:

Orjinalden alıntı: ber0s

http://img398.imageshack.us/my.php?image=worldofgoo2009020800121mz6.png

bu bölümü gecemiyorum yardım edicek varmı

yukardaki platforumu elin üstüne düşürmen lazım (başka yolları da olabilir).
  • Bende böyle bir yerde takıldım geçemedim bir türlü chapter 3 ün son bölümü sanırım.Yan tarafta 2 tane bomba ile bir sürü kırmızı top var.alt tarafta ateş var.

World of Goo (ÇIKMIŞ!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcatera -- 24 Şubat 2009; 5:03:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Arcatera

Bende böyle bir yerde takıldım geçemedim bir türlü chapter 3 ün son bölümü sanırım.Yan tarafta 2 tane bomba ile bir sürü kırmızı top var.alt tarafta ateş var.

World of Goo (ÇIKMIŞ!!)

Biraz geç oldu ama ;

Arkadaşım orada karşıya doğru köprü yapıcaksın. Köprünün alt sırası kibritlerden oluşacak, üst sıra ise beyazlardan oluşacak. Sonrasında bombaları "!" işareti olan yerlere yerleştireceksin ve köprünün alt sırasındaki kibritlerden bombalara temas sağlayacaksın. En sonunda köprünün alt sırasını aşağı doğru kibrit ekleyip tutuşturacaksın. Kibritler yanıp bombalar patladıkdan sonra köprü sadece beyaz elemanlardan oluşan ip gibi bir hal alıcak, böylece aradaki bağ kopmamış olacak. Umarım anlamışsındır.

Oyunu yaklaşık 7 saatte bitirdim ancak gel gelelim 300 civarı elemanla adam akıllı bir kule dizemedim, deliricem 2 dir kuleyi 25-26. metrelerde deviriyorum gına geldi tekrar yapmaktan. En kısa zamanda 2. oyunu çıkar inşallah, doymadım vallaha.

• quote:

Orjinalden alıntı: Helldancer

quote:

Orjinalden alıntı: Arcatera

Bende böyle bir yerde takıldım geçemedim bir türlü chapter 3 ün son bölümü sanırım.Yan tarafta 2 tane bomba ile bir sürü kırmızı top var.alt tarafta ateş var.

World of Goo (ÇIKMIŞ!!)

Biraz geç oldu ama ;

Arkadaşım orada karşıya doğru köprü yapıcaksın. Köprünün alt sırası kibritlerden oluşacak, üst sıra ise beyazlardan oluşacak. Sonrasında bombaları "!" işareti olan yerlere yerleştireceksin ve köprünün alt sırasındaki kibritlerden bombalara temas sağlayacaksın. En sonunda köprünün alt sırasını aşağı doğru kibrit ekleyip tutuşturacaksın. Kibritler yanıp bombalar patladıkdan sonra köprü sadece beyaz elemanlardan oluşan ip gibi bir hal alıcak, böylece aradaki bağ kopmamış olacak. Umarım anlamışsındır.

Oyunu yaklaşık 7 saatte bitirdim ancak gel gelelim 300 civarı elemanla adam akıllı bir kule dizemedim, deliricem 2 dir kuleyi 25-26. metrelerde deviriyorum gına geldi tekrar yapmaktan. En kısa zamanda 2. oyunu çıkar inşallah, doymadım vallaha.

yardımın için teşekkürler deniyorum.

• Malesef bitirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Selçuk

Önyargı ile yaklaşıyordum fakat oynadıktan sonra oyun sarmaya başladı, ama bir sorun var bir bölümde takıldınız mı sinir hastası oluyormuşsunuz bunu öğrendim

Aynen ilk çıktığı zamanlarda indirmemiştim ama yorumlar ve videoları gödükten sonra hemen indirdim. Acayip sardı oyun.
  • Güzel oyunmuş ilk chapter ı bitirdim.İlk başta sıkılır gibi oldum ama onradan epey sardı.Fizik üstüne kurulmuş bir oyun, tavsiye ederim.
  • Ya ilk bölümde şu çok yüksekteki boruya ulaşmaya çalıştığımız yerdeyim bi türlü geçemedim paso yıkılıyor kule,dengeyi kuramıyorum.Var mı taktik vereblck oln
  • bence berbat bi oyun 10 dakkada sIkIldIm sildim
  • bende chapter 4 te moms computer bölümünde takıldım.yukarı çıkıyorum shortcut var ona tıklıyorum.sonra konuşuyorum sürekli olmuyor geçemiyorum.tam olarak ne yapmam gerek bilen vardır elbet yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_kusje

bende chapter 4 te moms computer bölümünde takıldım.yukarı çıkıyorum shortcut var ona tıklıyorum.sonra konuşuyorum sürekli olmuyor geçemiyorum.tam olarak ne yapmam gerek bilen vardır elbet yardım ederseniz sevinirim

O yatay dikey kutuları dizerek ta yukarıya çıktığın bölüm değil mi? Orada konuşup duruyordun. Orada bitiyor zaten. En son konuşmada sana verdiği bi reklam web sitesine mi tıklaman gerekiyordu ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

Orijinalden alıntı: cenk_kusje

bende chapter 4 te moms computer bölümünde takıldım.yukarı çıkıyorum shortcut var ona tıklıyorum.sonra konuşuyorum sürekli olmuyor geçemiyorum.tam olarak ne yapmam gerek bilen vardır elbet yardım ederseniz sevinirim

O yatay dikey kutuları dizerek ta yukarıya çıktığın bölüm değil mi? Orada konuşup duruyordun. Orada bitiyor zaten. En son konuşmada sana verdiği bi reklam web sitesine mi tıklaman gerekiyordu ne.

yaa youtube da adamlar paylaşmışlar.izledim aynısını yaptın en ince ayrıntısına kadar.adamlar yaptıgında tıklıyorlardı,bi uyarı çıkıyordu bitiyordu bölüm.ancak aynısını ben yaptıgımda 'come closer mom' yazıp duruyor.anlamadım gitti

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.