Şimdi Ara

WORLD OF TANK YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya ben KMT ve Tank avcısı oynayamıyorum. Bana bi tank tavsiye edin oraya doğru gideyim. oyuna başlıyorum gidiyorum adama odaklıyıp sıkıyorum canı hiç gitmiyo ama o bana vurunca benimki gidiyo. Gittim hetzerin arkasına vurdum bi tane canı çok az gitti :S

Ben tanklar hakkında taktik istiyorum her tank benim için uygun ama odaklama süresi hızlı olsun. Bide nasıl savaşmalıyım onu söyleyin.

• Kardeş KMT kullanıyorsan kampta biryere pus.Sana tavsiyem çalılık içidir.Shifte bas taktiksel haritada düşmanların gözükmesini bekle.Görünce hedefi üzerine getir.Çembere alınca hedefi ateş et vurursun.Sakın diğer tanklar gibi meydana çıkıp dövüşme bunlar sniper gibidir.Obüsleri Topçu Birliklerini düşün...

Tank Avcısına gelince,tank avcısıda meydana çıkıp kullanılacak bir tank değil ama KMT gibi kamptan kullanılacak bir tankta değil.Uzaktan pusacaksın TD ilede.Çünkü yakın savaşta taretleri dönmediği için sorun çıkarır.Uzaktan sallayacaksın siperlenip...
  • Kardeşim ben o ikisinide kullanamıyorum sen bana hangi tanklardan gitmeliyim nasıl savaşmalıyım onu söyle ben adamlara hiç hasar veremiyorum :S
  • beş tane tankın olabilir kardeş bende hepsinden birer tane var hepsiyle sıra sıra oynuyorum.oyun başlangıcında hafif tankla başlarsın zaten hafif tanklarla oynuyorsan hasar vermeyi unut zaten.senin tek amacın hedef göstermek yani öncülük yapmak.orta tankta çok hasar vermez.ağır tankta en az tier 5 te açılıyor.bence sen her tanktan birer tane al sırayla oynamana bak
  • Teşekkürler çok haklısın.
  • tier kaç kullanıyorsunki ?
    gidip tier 1 le hetzerin kıçından vurmaya kalkarsan tabi bişi yapmamazsın asıl olay tierleri atladıkça başlıyor tier 6 dan sonra
    oyun paraya dayalı parayı basarsan güzel bir tierdeki tankı alabilirsin
    Arty(KMT yada adı neyse) en kolay tank çeşidirdir Sana tavsiyem Alman KMT si git vuruş alanı çok yüksek haritanın bir köşesine pus vur ordan herkesi
    + her zaman olayın hasar vermek olmalı baktın veremiyorsun kaç ordan başka birtank ara yüksek seviye tier tanka vericeğin hasardan alıcağın exp düşük seviye bi tankı yok etmenden fazladır
    ama oyun paraya dayalı özellikle iyi bir tier tank arıyorsan ben para vermeden oynuyorum tier 6 ya zor çıktım diyebilirim :(
  • Tamam ama bişey tavsiye edinde ondan gidim :D ben d1 (fransız tankı) gittim bişe anlamadım :D bende para var hangi tankları satın alayım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle konuyu buraya açsaydın yardım alırdın daha fazla çünkü genelde world of tanks oynayanlar bu bölümün world of tanksa ayrılan kısmında takılıyohttp://forum.donanimhaber.com/forumid_794/tt.htm

Sen hızlı nişan alsın hasarı iyi olsun diyosan kardeşim alman Tank Avcısı olucaksın Yeni Tier X alman tankı şuan en fazla hasar veren tank

Ha dersin oynayamiyorum onu benim sana tavsiyem Rus ağacı Yada amerikan ağacı. Is ler kıvrak dayanaklı ve iyi hasar veren tanklar aynı şekilde T110E5 te muhteşem bir tanktır. Ha şöylede bişey var bu oyunda tareti olan tek tank avcısıda amerkan ağacındadır onuda oynayabilirsin Tier IX u T30 olan tank ağacı hasarı iyidir taretide var ama pek fazla dayanıklı değil söylemem gerek yani oyunu kendin keşfet belki senin oyun tarzın ağır değilde orta tanktır yani kimse sana öğretemez kendin öğrenmeye çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bossofhell -- 6 Ağustos 2012; 0:28:00 >

• tamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.